Pınar Deniz Είμαι σε μια κουρασμένη αλλά ευτυχισμένη περίοδο.


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Pınar Deniz «Είμαι σε μια κουρασμένη αλλά ευτυχισμένη περίοδο


◊ Σε κάθε έργο, ζωντανεύετε διαφορετικούς χαρακτήρες… Είναι δύσκολο να ορίσετε τον εαυτό σας, αλλά ποια τρία χαρακτηριστικά πιστεύετε ότι θα συνόψιζαν καλύτερα τον χαρακτήρα σας;

– Δεν μου αρέσει να αυτοπροσδιορίζομαι, αλλά αν πρέπει να απαντήσω, είμαι απεριόριστος στοχαστής, παθιασμένος και ευσυνείδητος άνθρωπος.

◊ Ποιους παράγοντες και ποιο συναισθηματικό πλαίσιο λαμβάνετε υπόψη όταν επιλέγετε έναν ρόλο;

– Η επιλογή ενός χαρακτήρα ή η συνεργασία με ένα brand… Κάθε απόφαση που παίρνω στη ζωή μου πρέπει να είναι άνετη για μένα. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθω ο εαυτός μου και να με πηγαίνει μπροστά.

Πώς θα περιγράφατε το στυλ παιχνιδιού σας;

– Παίζω από ένα ενστικτώδες μέρος. Αν και δεν μου αρέσει το ρήμα «παίζω»… προσπαθώ να κάνω την επίδραση της σκηνής πάνω μου αληθινή. Μου αρέσει να νιώθω σαν τον χαρακτήρα μου και να χάνω τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή. Κάθε γυναίκα που υποδύομαι μου ανοίγει μια πόρτα και με κάνει να βλέπω τη ζωή από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Μου αρέσει επίσης η εντύπωση που μου αφήνουν οι χαρακτήρες μου.

ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΙΡΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

◊ Πώς σας έχουν διαμορφώσει οι προκλήσεις και τα μαθήματα στην καριέρα σας;

– Δεν ήμουν ειρηνικός άνθρωπος με τα συναισθήματά μου. Όταν άρχισα να παίζω, ήταν σαν να γνώρισα τα συναισθήματα βαθιά στην ψυχή μου. Σε στιγμές που παρακολουθούσα μαθήματα υποκριτικής, έλεγα: «Όλοι έχετε κάθε συναίσθημα μέσα σας. Αρκεί να ξέρεις πώς να το σπάσεις, είπε ο εκπαιδευτής μου. Αυτή η φράση με αντηχεί πάντα. Το πού φτάνω τα συναισθήματά μου μπορεί μερικές φορές να είναι επώδυνο και να επηρεάσει την καθημερινότητά μου, αλλά λατρεύω επίσης τη δυσκολία κάθε συναισθήματος που βιώνω.

Με κάνει πιο μαθημένο και ώριμο άτομο. Δεδομένου ότι η κύρια εστίασή μου στην καριέρα μου είναι το επάγγελμά μου, η αναγνώριση που συνοδεύει είναι μερικές φορές κουραστική, αλλά ο αριθμός των ανθρώπων που μπορώ να προσεγγίσω αυξάνεται. Ήταν ένα συναίσθημα που πάντα ονειρευόμουν στη ζωή.

Pınar Deniz «Είμαι σε μια κουρασμένη αλλά ευτυχισμένη περίοδο

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΕΔΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟΣ

◊ Πώς αξιολογείτε την ερμηνεία των γυναικών ηθοποιών στον κινηματογράφο και την τηλεόραση;

– Η γυναίκα είναι ένα δέμα συναισθημάτων. Μπορεί να επηρεαστεί περισσότερο και επομένως πιο επιδραστικό. Η αύξηση των γυναικών ηρώων είναι ενθαρρυντική για τη βιομηχανία. Είμαι τυχερή από αυτή την άποψη γιατί πάντα έπαιζα διαφορετικούς γυναικείους χαρακτήρες. Κάθε χαρακτήρας που έπαιξα ήταν πολύ σημαντικός στο έργο. Ελπίζω η ύπαρξή μου να μεγαλώνει και να πολλαπλασιάζεται κατά τη διάρκεια της καριέρας μου.

◊ Στο παρελθόν, τα ονόματα που εμφανίζονται στην οθόνη θα μπορούσαν να απέχουν πολύ από το κοινό. Αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το έχουν αλλάξει αυτό, αν και όχι πάντα. Πώς πιστεύετε ότι αυτά τα μέσα επηρεάζουν εσάς και το παιχνίδι σας;

– Τα social media είναι μια δίνη. Μια πλατφόρμα όπου συναντάς χιλιάδες ιδέες από χιλιάδες ανθρώπους. Απλώς με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Προσπαθώ να μην κοιτάζω τα σχόλια που παίρνω. Δεν μπορείς πάντα να επηρεάζεσαι θετικά από ένα μέρος όπου υπάρχουν τόσες πολλές ιδέες. Παίρνω τα μέρη που μπορώ να προσθέσω στον εαυτό μου, φιλτράρω τα αρνητικά και συνεχίζω τη ζωή μου.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ

◊ Ποια περίοδος βρίσκεστε στη ζωή σας;

– Είμαι σε μια κουρασμένη αλλά χαρούμενη περίοδο. Μαθαίνω να αποδέχομαι τα προβλήματα που στενεύουν την ψυχή μου και που δεν μπορώ να αλλάξω. Είμαι ενθουσιασμένος που μαθαίνω περισσότερα. Παίζω έναν χαρακτήρα στον οποίο απολαμβάνω να είμαι μέσα και που θα σταθώ πίσω. Συνεργάζομαι με επωνυμίες με τις οποίες πάντα ήθελα να συνεργαστώ. Αν και ο κόσμος είναι ένα τρομακτικό μέρος, πιστεύω ότι η ύπαρξη καλών ανθρώπων θα μας σώσει. Εμπιστεύομαι τη φύση. Τα όνειρά μου αποτελούνται από στιγμές αυτές τις μέρες. Προσπαθώ να εστιάσω στην ομορφιά της στιγμής και σκέφτομαι, «Πώς μπορεί να γίνει καλύτερο από αυτό;» Στέλνω την πρόταση στο σύμπαν.

◊ Μιλώντας τόσο για τηλεοπτικές σειρές όσο και για συνεργασίες με επωνυμίες, έχετε συμμετάσχει σε πολλά έργα τον τελευταίο καιρό. Πώς σας κάνει να νιώθετε αυτός ο ρυθμός;

– Νιώθω χαρούμενος και επιτυχημένος. Είμαι παθιασμένος με τη δουλειά μου, αλλά η δουλειά μου έχει επίσης τη δυνατότητα να είναι ψυχικά και σωματικά εξαντλητική. «Αναρωτήθηκα πολύ αν θα μπορούσα να το κάνω αν δεν το αγαπούσα τόσο πολύ. Η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή μου είναι η υποκριτική. Ό,τι συνοδεύει με κάνει πιο δυνατό. Αν και θέλω να υπάρχω στην τηλεόραση με το ταλέντο μου και στην πιο απλή της μορφή, μου δίνει χαρά που οι συνεργασίες με επώνυμες που κάνω δίνουν την ευκαιρία να δείξω μια διαφορετική πλευρά μου. Και τα δύο τρέφουν την ψυχή μου με διαφορετικούς τρόπους. Νιώθω τυχερός.

Pınar Deniz «Είμαι σε μια κουρασμένη αλλά ευτυχισμένη περίοδο

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΜΑΙ

◊ Τι ενδιαφέροντα έχετε εκτός της υποκριτικής;

– Η μουσική είναι ένας τομέας με τον οποίο ασχολούμαι με ευχαρίστηση από την παιδική μου ηλικία. Έχω ένα τεράστιο μουσικό αρχείο. Μου αρέσει να μαζεύω τα αγαπημένα μου τραγούδια από την παγκόσμια μουσική. Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά στο μέλλον.

◊ Υπάρχουν σημεία επαφής μεταξύ των εμφανίσεών σας στο κόκκινο χαλί και του καθημερινού σας στυλ;

– Μου αρέσει να ρισκάρω και να είμαι ο εαυτός μου. Είμαι ένας άνθρωπος με πολύπλοκη ψυχή που λατρεύει την ανανέωση. Αν και συνδυάζω βασικά στοιχεία στην καθημερινότητά μου, προτιμώ να δείχνω διαφορετική και θεαματική όταν παρακολουθώ μια σημαντική βραδιά.

◊ Ποια είναι η εμπειρία του να είσαι το πρόσωπο μιας μάρκας διαφορετική από την υποκριτική;

– Είναι υπέροχο να βρίσκεις μια κοινή γλώσσα και να ονειρεύεσαι μαζί με μια μάρκα που πιστεύεις και αγαπάς. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ τον ενθουσιασμό της νέας σεζόν του Δικτύου για το οποίο είμαι ο πρεσβευτής της μάρκας. Νιώθω τυχερός που είμαι μέρος ενός συλλογικού και ισχυρού μοντέλου εργασίας και που έχω αυτή την εμπειρία.


Comments (No)

Leave a Reply