Hazal Subash: Απολαμβάνω κάθε λεπτομέρεια του Wishing Stone


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Hazal Subash: Απολαμβάνω κάθε λεπτομέρεια του Wishing Stone


◊ Πώς νιώθετε αυτή την περίοδο της ζωής σας;

– Το πιο σημαντικό είναι ότι νομίζω ότι γνωρίζω ήδη τον εαυτό μου και ξέρω τι θέλω και τι δεν θέλω. Ήταν μια εποχή που ένιωθα πολύ καλά και ελπιδοφόρα. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε μια εποχή που όλα πάνε καλά, αρχίζουν να τελειώνουν και να γίνονται ακόμα πιο όμορφα. Είμαι λοιπόν χαρούμενος και ενθουσιασμένος, για να είμαι ειλικρινής.

◊ Το «Wishing Stone» αναφέρεται σε μια σημαντική περίοδο της πρόσφατης ιστορίας της Τουρκίας. Τι επίδραση έχει στην ψυχή σου το να είσαι σε ένα δράμα εποχής και να ζεις αυτά τα χρόνια;

– Η δεκαετία του ’80 ήταν μια περίοδος κατά την οποία είχα μεγάλη περιέργεια και μου άρεσε να διαβάζω και να παρακολουθώ την Τουρκία. Αυτή είναι η πρώτη μου διατριβή οπότε είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένη. Από την αρχική διαδικασία προετοιμασίας, κάθε σκηνικό και κάθε κοστούμι στο σετ τράβηξε την προσοχή μου. Απολαμβάνω κάθε λεπτομέρεια αυτού του έργου. Ήταν πολύ ωραίο να βλέπω και να παρακολουθώ τον εαυτό μου εκείνη την περίοδο, και φυσικά ήταν επίσης πολύ ωραίο να απεικονίζω τον Figen στον κόσμο που δημιουργήσαμε. Είναι χαρούμενος που είναι μέλος της ομάδας και

◊ Ποιος χαρακτήρας και με τι συναισθήματα ζωντανεύει η Χαζάλ Σουμπάσα στο «Wishing Stone»;

– Ο Φίγκεν είναι ένας χαρακτήρας με πολύ υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης, ευαίσθητος, ενδιαφέρεται για την ανθρώπινη ζωή, αντιτίθεται στην αδικία, σκέφτεται πολύ τα πάντα γύρω του και ιδιαίτερα τους συγγενείς του, συμπεριφέρεται με ευαισθησία, αγαπά πολύ τα παιδιά και έχει υψηλή αίσθηση ενσυναίσθησης. . Μια δυνατή γυναίκα που προσπαθεί να σταθεί σταθερή μέσα στο χάος της ζωής της, που υπερασπίζεται και υπερασπίζεται τα πάντα και όλους όσους πιστεύει μέχρι το τέλος. Στην πραγματικότητα, είναι ένας άνθρωπος που θα θέλαμε να είμαστε και να λέμε «μακάρι να μπορούσα να κάνω και να συμπεριφέρομαι όπως αυτός». Αισθάνομαι πολύ ωραία να πηγαίνεις με έναν χαρακτήρα όπως η Figen και να βαδίζεις σε αυτό το μονοπάτι μαζί της.

ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

◊ Τι φέρνει αυτός ο αστραφτερός κόσμος στον άνθρωπο που βρίσκεται στο κέντρο του και τι ζητά από αυτόν σε αντάλλαγμα;

– Αν είμαι σε κάποιο έργο, διαμορφώνω τις προτεραιότητές μου ανάλογα με τη δουλειά μου. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό και απαραίτητο να καταβάλεις προσπάθεια, όπως σε κάθε δουλειά. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανταμειφθώ για τη δουλειά μου και δεν σκέφτομαι πολύ τα υπόλοιπα πια. Παλιότερα ανησυχούσα περισσότερο. Μπορεί να συναντήσουμε απογοητεύσεις στη ζωή ή μπορεί να είναι καλύτερα από ό,τι περιμέναμε, μπορεί να πάει καλά.

◊ Τι είδους άτομο είστε όταν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις;

– Είμαι άνθρωπος που παίρνει αποφάσεις πολύ γρήγορα, πάντα έτσι ήταν. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το πρόβλημα, παίρνω αποφάσεις εξαιρετικά γρήγορα και γρήγορα αρχίζω να κάνω κάτι για αυτό. Συνολικά, τα αποτελέσματα είναι καλά, αλλά υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που θα ήθελα να το είχα σκεφτεί περισσότερο.

◊ Όταν κάνετε οπτική επαφή με κάποιον, ποια συναισθήματα νομίζετε ότι προκαλείτε με την πρώτη ματιά;

– Λέγονταν ότι συνήθιζα να φαίνομαι πιο ψυχρός. «Δυσκολεύομαι να σε εμπιστευτώ», θα έλεγαν οι περισσότεροι. Υποθέτω ότι δεν φαίνεται να με ενδιαφέρει πολύ να γνωρίσω ανθρώπους, ειδικά στο πρώτο ραντεβού. Το να συναντώ, να μιλάω και να περνάω χρόνο με νέους ανθρώπους έχει γίνει κάτι που κάνω και αγαπώ περισσότερο τα τελευταία δύο χρόνια.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ

◊ Είστε ρομαντικός εραστής ή καλή σύντροφος;

– Προσπαθώ να είμαι και τα δύο. Υποθέτω ότι πρέπει να είναι λίγο και από τα δύο. Διαφορετικά, πολλά πράγματα γίνονται δύσκολα και για μένα και για τον άλλον. Νομίζω ότι το σημαντικό είναι να κάνεις προσπάθεια, να έχεις επίγνωση του άλλου και να θέλεις να κάνεις τον εαυτό σου και τον άνθρωπο μαζί σου ευτυχισμένο.

◊ Πιστεύετε ότι αυτό που συμβαίνει ή δεν συμβαίνει μας επηρεάζει περισσότερο;

– Φυσικά, αυτό που συμβαίνει έχει μεγάλο αντίκτυπο στην επερχόμενη διαδικασία, αλλά αυτό που δεν συμβαίνει. Πιο συγκεκριμένα, πράγματα που δεν έχουν βιωθεί εξαπλώνονται σε μεγάλο χρονικό διάστημα και κολλάνε στο μυαλό.

◊ Πού και τι κάνετε σε μια στιγμή που σας κάνει να νιώθετε πραγματικά ευτυχισμένοι;

– Αν είμαι μόνος και έχω ακουστικά, μπορώ να περάσω καλά για πολύ καιρό χωρίς να βαρεθώ. Το να μπορώ να διασκεδάζω μόνος μου είναι κάτι που αγαπώ πολύ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

◊ Ποιο είναι αυτό το κίνητρο που σε βγάζει από το κρεβάτι κάθε πρωί;

– Δεν έχω καμία πρόκληση. Είμαι χαρούμενος αλλά δύσκολο να ξυπνήσω άτομο. Λατρεύω τις ρουτίνες μου. Ειδικά όταν δουλεύω, μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί, να ακολουθώ την ίδια ρουτίνα, να νιώθω ότι έχω κάνει τα πάντα και να ξεκινάω τη μέρα έτσι.

◊ Οι ζωές των διασήμων είναι από τα πιο περίεργα πράγματα… Σε αυτό το πλαίσιο, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας κάτι που θα μάθουν για πρώτη φορά οι θαυμαστές σας για εσάς;

– Μου αρέσει να βλέπω βίντεο μαγειρικής, να μαγειρεύω και φυσικά να τρώω. Η ενότητα My Discover στο Instagram είναι γεμάτη βίντεο μαγειρικής. Αν έχω μεγάλο διάλειμμα, θα πάω στη σχολή μαγειρικής. Προς το παρόν, έχει κολλήσει κάπου στο κεφάλι μου.

◊ Ποια είναι η «σκέψη» που σκέφτεστε περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας;

– Έχω λίγο πρόβλημα αναβλητικότητας. Σκέφτομαι συνέχεια πότε να τελειώσω τα πράγματα που έχω αναβάλει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΠΛΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ

◊ Πώς αισθάνεστε για τη μόδα και τις τάσεις;

– Μου αρέσει να ακολουθώ τις τάσεις και τη μόδα και να ψωνίζω σύμφωνα με αυτές. Εξακολουθώ να συμβαδίζω με τη μόδα επιλέγοντας αυτό που μου ταιριάζει καλύτερα χωρίς να αλλάζω πολύ το στυλ μου. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθω άνετα και αν είμαι με άβολα ρούχα, θέλω να πάω αμέσως σπίτι.

◊ Σε ποια βήματα αποτελείται η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας;

– Χρησιμοποιώ συνεχώς μάσκες και αντηλιακό. Πλένω το πρόσωπό μου με πάγο και κρύο νερό. Επιπλέον, υπάρχουν οροί και σαπούνια που αντιμετωπίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζω περιοδικά στο δέρμα μου. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν γυρίζω σπίτι είναι να βγάλω το μακιγιάζ μου.

◊ Ποια είναι η σχέση σας με τον αθλητισμό;

– Ήμουν πολύ καλός στον αθλητισμό και έπαιζα βόλεϊ για πολύ καιρό. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να κρατάω τη φόρμα μου με δίαιτα και περπάτημα. Τρώω και υγιεινά.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

◊ Πού ακούγεται;

– Στο κρεβάτι, λίγο πριν τον ύπνο.

◊ Τι δεν ξεχνάς;

– Δεν μπορώ να ξεχάσω τις γραμμές που έπαιξα για πολύ καιρό, ακόμα και μετά το τέλος του έργου.

◊ Τι δεν θυμάστε;

– Που έβαλα το τηλέφωνό μου.

◊ Πώς γιορτάζεται η επιτυχία;

– Αγοράζοντας κάτι που μου άρεσε πολύ όταν το πρωτοείδα, αλλά δεν το αγόρασα γιατί μου φαινόταν πολύ ακριβό.

◊ Τι παρακολουθεί περισσότερο;

– Βίντεο “I’ve Got Talent”.

◊ Τι δεν κουράζεται να τρώει;

– Ζυμαρικά και πατάτες.

◊ Πώς τον λένε οι φίλοι του;

– Ελα.

◊ Ποιο βιβλίο είναι δίπλα στο κρεβάτι σας;

– Αυτές τις μέρες ο Pastoralya-George Saunders.

◊ Από πού αντλείτε έμπνευση;

– Από όλα όσα κοιτάζω, βλέπω ή ακούω. Συνήθως είναι πολύ στιγμιαίο.

◊ Σε ποιον τηλεφωνεί πιο συχνά;

– Συντονισμός κατεύθυνσης.


Comments (No)

Leave a Reply