Cicek Diligil: Ως μητέρα, συμφώνησα με τον Asuman


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Cicek Diligil: Ως μητέρα, συμφώνησα με τον Asuman


◊ Το «Wishing Stone» άγγιξε τις καρδιές του κοινού με τις προωθητικές του ενέργειες πριν ακόμη ξεκινήσει να εκπέμπει. Ποιο ήταν το πρώτο στοιχείο που σας άρπαξε, τόσο στη σειρά όσο και στον χαρακτήρα;

– Η δεκαετία του ’80. Και η εκφραστική του δύναμη. Ως παιδί που έζησα το πραξικόπημα της δεκαετίας του ’80, με κυρίευσε τόσο πολύ αυτό το συναίσθημα καθώς διάβαζα το σενάριο… Πού πήγα; Απεικόνισα πολλές από τις στιγμές που είχαν νόημα καθώς μεγάλωνα διαβάζοντας το σενάριο. Μερικές φορές συμβαίνει, σκηνές παίρνουν μορφή στα μάτια σου ενώ διαβάζεις. Ήταν ένα τέτοιο σενάριο και περίοδος για μένα. Δεν μπορούσα να φύγω για λίγο από αυτόν τον κόσμο. Τώρα, όταν πάμε στο πλατό, είναι σαν να μεταφερόμαστε σε εκείνη την περίοδο, σε αυτόν τον κόσμο.

◊ Τι είδους Asuman συναντήσατε όταν διαβάσατε για πρώτη φορά το σενάριο; Πώς σας επηρέασε;

– Ήμουν πολύ λυπημένος, πολύ θυμωμένος, συμφώνησα πάρα πολύ. Κι εγώ τον αγάπησα. Ως μητέρα, συμφώνησα με τον Asuman. Η Asuman είναι μια έξυπνη γυναίκα. Θα ήταν εντελώς διαφορετικό αν το είχε διαβάσει ή το είχε μάθει. Οι συγκυρίες και η ζωή δεν το επέτρεψαν. Είναι τόσο συντετριμμένος. Αυτό ξέρει και βλέπει. συνθλίβουμε και συνθλίβουμε Τσαλακώνεται όπως τσαλακώνεται. Αλλά και αυτός αισθάνεται και βιώνει την αντίφαση αυτού. Έχει τις άμπωτες και τις ροές του. Καθιερώνουμε μια κοινή γλώσσα με τον σεναριογράφο μας για αυτό το θέμα. Ως ηθοποιός, είναι πολύ νόστιμο να αναλύεις τον χαρακτήρα και να βιώνεις τις αλλαγές και την εξέλιξή του. Η Asuman και εγώ είμαστε σε καλή διάθεση. (Γέλιο)

◊ Ο Asuman είναι ένας χαρακτήρας που προσπαθεί να βρει ισορροπία σε όλα. Πώς διαχειρίζεστε τις οικογενειακές σας σχέσεις; Είναι σημαντική η ισορροπία στη ζωή σας;

– Balance θα μπορούσε να είναι το δεύτερο όνομά μου, αυτό είναι! Προσπαθώ πολύ σκληρά να το ρυθμίσω. Το πόσα μπορώ να πετύχω είναι ένα αμφιλεγόμενο σημείο, δεν πρέπει να καυχηθώ τώρα. Δεν είμαι κακός σύμφωνα με αυτά που λένε. Η ζωή πλέον έχει μια ισορροπία. Στην πραγματικότητα, η ισορροπία στη ζωή μας μας διευκολύνει πραγματικά. Όχι μόνο στη ζωή του σπιτιού, αλλά και στην εργασία, την κοινωνική ζωή, τις φιλίες κ.λπ. παντού. Η ισορροπία φέρνει ηρεμία, τάξη και ειρήνη. Από την άλλη, εξοικονομεί χρόνο και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα πάντα. Διατροφή, συναίσθημα, κατάσταση, σχέση, χρόνος… Είναι απαραίτητο να διατηρηθεί μια ισορροπία.

◊ Τι θα θέλατε να πείτε στον Asuman ως Cicek;

– «Μη στεναχωριέσαι, μην κουράζεσαι να είσαι τόσο δυνατός. Δεν μπορείς να προλάβεις τα πάντα, δεν μπορείς να προλάβεις. «Πήγαινε με τη ροή», θα έλεγα. Αυτή η έκφραση δεν ήταν συνηθισμένη στη δεκαετία του ’80, αλλά ο Asuman θα με καταλάβαινε. (Γέλιο)

◊ Αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, ποια περίοδο θα επιλέγατε;

– Νομίζω ότι θα ήθελα να επιστρέψω στις δεκαετίες του ’40 και του ’50. Νομίζω ότι είναι μια υπέροχη στιγμή. Αυτά τα χρόνια μου δίνουν μεγάλο ενθουσιασμό, τόσο οπτικά όσο και πνευματικά. Στη ζωή μου θα ήθελα να γίνω 25 χρονών. Περνώντας λίγο περισσότερο χρόνο με τη μαμά μου, τον ενθουσιασμό του να έχουμε τη δική μας πυρηνική οικογένεια, τη γέννηση του παιδιού μας κ.λπ. Ειλικρινά, θα ήθελα πολύ να το ξαναζήσω και να το απολαύσω.

◊ The Wish Stone είναι μια οικογενειακή δραματική ιστορία που περιλαμβάνει επίσης μια σχέση πατέρα-κόρης. Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο λόγος για τον οποίο οι σειρές με επίκεντρο την οικογένεια είναι τόσο δημοφιλείς;

– Η ιστορία όλων μας, η πραγματικότητα όλων μας. Μερικές φορές η λαχτάρα του, ο θυμός του, η λύπη του, η ζεστασιά του. Οικογένεια… Οι οικογενειακές ιστορίες γίνονται καθρέφτης για όποιον τις κοιτάζει. Ένας καθρέφτης που άλλοτε δεν θέλεις να τον δεις, άλλοτε τον κοιτάς με αγάπη, άλλοτε είναι γιγάντιος, άλλοτε θολός.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

◊ Έχετε παίξει σε αμέτρητες ταινίες, θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές μέχρι τώρα. Ποιο θα ήθελες να παίξει ξανά σήμερα;

– Από τις τηλεοπτικές σειρές, νομίζω ότι η εικόνα του Mükyu στο “Çılgın Bediş” είναι σε άλλο μέρος για μένα. Αγαπήθηκε και αγκάλιασε τόσο πολύ που με κόλλησε και εμένα μαζί του. Φυσικά, ο Muku θα ήταν όλος μεγάλος τώρα, αλλά δεν θα ήταν και η ηλικία του υπέροχη; Μια σημαντική υπογραφή στην ιστορία της τουρκικής τηλεόρασης έγινε με το «Kaygısızlar». Εκεί είναι και η αγαπημένη μου Καφή. Η πρώτη μου σειρά με μεγάλη διάρκεια. Υπάρχει επίσης ένα διαφορετικό μέρος.

Πήγε στην παράσταση «Φεραμούζ Πις», που διανύει την τέταρτη σεζόν στο θέατρο και την οποία συνεχίζουμε ακόμα. Ταλαιπωρημένη μου, δυνατή, μοναχική Zahide.

◊ Τον τελευταίο καιρό όλοι λαχταρούν το παρελθόν.Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

– Νομίζω ότι όλα πρέπει να είναι πιο ζεστά και πιο αληθινά. Τα περασμένα χρόνια δεν περιλάμβαναν τόση φροντίδα. Κάπως βλέπουμε και νοιαζόμαστε για τα πάντα. Έχουμε αποτύχει να βιώσουμε τη δική μας αλήθεια. Πέφτουμε σε έναν απύθμενο λάκκο λόγω του κόπου να ζήσουμε αυτό που βλέπουμε. Η wannabe ζωή βιώνεται. Είναι πραγματικά μακριά. Ζούμε όχι για να ζήσουμε τη στιγμή, αλλά για να τη δείξουμε. Ξεχάσαμε να απολαμβάνουμε τα μικρά πράγματα. Ξεχάσαμε να είμαστε ο εαυτός μας.

ΕΖΗΣΑ ΟΣΟ ΠΗΓΑ

◊ Αν ξαναγεννιόσασταν, θα θέλατε να γίνετε ξανά ο Cicek Diligil;

– Οπωσδηποτε. Με τα δικαιώματά μου, τα λάθη μου, τους πόνους μου, την ευτυχία μου. Έχω ζήσει στο έπακρο. Το μόνο που βιώνω είναι η αποδοχή μου. Με έκανε αυτό που είμαι.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

◊ Συγκινητικές σκηνές από το «Wishing Stone» συγκίνησαν το κοινό σε κλάματα. Ποια σκηνή σας εντυπωσίασε περισσότερο;

– Πράγματα που δεν έχετε δει ακόμα! (Γέλια) Πέρα από όλα τα αστεία, οι σκηνές της φυλακής, ειδικά αυτές του δεύτερου επεισοδίου, με ξεσήκωσαν. Ξέχασα να καταπιώ και έμεινα με ένα κομμάτι στο λαιμό.

◊ Ποια είναι η αγαπημένη σου σκηνή στο νέο επεισόδιο;

– Πραγματικά δεν μπορώ να το επιλέξω. Αν ανέφερα τη μια σκηνή, θα ήταν άδικο για την άλλη, σαν πέντε στα πέντε δάχτυλα.


Comments (No)

Leave a Reply