Altan Dönmez, διευθυντής του Wish Stone: Γυρίσαμε σε πραγματικές τοποθεσίες που έφεραν ζωή στη δεκαετία του ’80


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Altan Dönmez, διευθυντής του Wish Stone: Γυρίσαμε σε πραγματικές τοποθεσίες που έφεραν ζωή στη δεκαετία του '80


Τοποθετημένο στην Κωνσταντινούπολη τη δεκαετία του 1980 και που θα κάνει το κοινό να βιώσει τις καταθλιπτικές στιγμές της περιόδου με όλο του τον ρεαλισμό, το “Wishing Stone” θα μεταφέρει το κοινό πίσω στο χρόνο και θα μεταφέρει τα πολιτικά γεγονότα και τις ζωές που ανατινάχτηκαν στην οθόνη. .

Η ομάδα παραγωγής της σειράς πέρασε μήνες ερευνώντας πραγματικές τοποθεσίες για να γυρίσει τις σκηνές της φυλακής και του εργοστασίου. Ο Altan Dönmez, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης που προτιμά οι τοποθεσίες να είναι εξαιρετικά πραγματικές, είχε να πει σχετικά με το θέμα:

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΠΟΙ

Προτιμούσα ιδιαίτερα πραγματικές τοποθεσίες στις σκηνές. Το εργοστάσιο, η φυλακή ή οι δρόμοι έπρεπε να κρατήσουν ζωντανές εκείνες τις μέρες. Έπρεπε να υπάρχουν πραγματικά μέρη με ίχνη εκείνων των εποχών ή να θυμίζουν τη δεκαετία του ’80. Για παράδειγμα, η φυλακή που γυρίσαμε στην Αδριανούπολη ήταν πρόσφατα άδεια. Τα γκράφιτι των κρατουμένων εκεί και όλα τα σημάδια που άφησαν ενίσχυσαν την αίσθηση που προσπαθούσαμε να μεταδώσουμε. Το δικαίωμα σε αυτό το έργο ήταν πραγματικοί χώροι.

Ο Altan Dönmez ανέφερε επίσης ότι ήταν δύσκολο για αυτούς να γυρίσουν κάποιες σκηνές: «Γυρίσαμε κάποιες σκηνές μία προς μία. Ειδικά στις σκηνές της φυλακής και των βασανιστηρίων, ήταν αδύνατο να μην συγκινηθείς. Οι ηθοποιοί μας, που κυριάρχησαν στα 80s και ήταν καλά προετοιμασμένοι για τους ρόλους τους, δεν μπορούσαν κατά καιρούς να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Όλοι μας, ειδικά ο Σαλίχ, θυμηθήκαμε τι είχε συμβεί εκείνη την ώρα».

Το πρώτο επεισόδιο του Wishing Stone, σε παραγωγή της Pastel Film και παραγωγή των Yaşar İrvül και Efe İrvül, είναι την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου.

Το σενάριό σας θα προβληθεί στο Kanal D
Οι Salih Bademci, Hazal Subashi και Ozan Dolunay μοιράζονται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά που έγραψε ο Can Sinan. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης επιτυχημένα ονόματα όπως Perihan Savash, Jozge Ozberk, Teoman Kumbaradjibash, Elif Dogan, Cicek Diligil, Engin Yuksel, Afra Karagyoz.

Ο Φίγκαν διεξάγει πόλεμο ενάντια στην αδικία

Η Hazal Subasha, η Figen από το «Wishing Stone», μιλάει για τον χαρακτήρα της.

Η Hazal Subash, που θα βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό με ένα δράμα εποχής, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με τα εξής λόγια: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Ήταν απασχολημένος, αλλά ήταν μια πολύ καλή σειρά. Πρόκειται για μια ιστορία που διαδραματίζεται το 1980. Πρόκειται για μια σειρά που αντικατοπτρίζει την κατάσταση της Τουρκίας εκείνη την εποχή. Η Φίγκαν είναι ένα πολύ ευαίσθητο κορίτσι με υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να φτάσει στην αδικία και παλεύει ενάντια σε πολλά πράγματα. Δεν υπήρχα τη δεκαετία του ’80. Και δεν έχω ξαναβρεθεί σε δράμα εποχής. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι συνεργάτης με τον Salih (Salih Bademci). Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ».

ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

Η όμορφη ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι η παραγωγή του «Wishing Stone» είναι πολύ δυνατή: «Τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα κοστούμια και οι τοποθεσίες είναι πολύ όμορφα στη σειρά. Είτε πρόκειται για σκηνές αγοράς, είτε για παραλίες ή σκηνές με κόσμο στο κοινό, υπάρχει μια τεράστια και πολύ εντατική διαδικασία προετοιμασίας. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τα 80s στην οθόνη αφού τα τραβήξω. Μπορώ επίσης να πω ότι μου αρέσει το γεγονός ότι βλέπω τον εαυτό μου διαφορετικά. Κατά την προετοιμασία κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και γινόμαστε χαρούμενοι. Βλέπουμε τον εαυτό μας διαφορετικά. Αυτή η κατάσταση μας έκανε όλους χαρούμενους».


Comments (No)

Leave a Reply