Aidan Shaner: Ανακάλυψα το πνεύμα του Yeshilcham στα γυρίσματα του Three Sisters


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Aidan Shaner: Ανακάλυψα το πνεύμα του Yeshilcham στα γυρίσματα του Three Sisters


◊ Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα επιστρέφετε στην οθόνη με τη σειρά «Τρεις αδερφές». Ποια πτυχή της σειράς σας άρεσε;

– Η δουλειά εκτός πόλης είναι πραγματικά δύσκολη για μένα. Γιατί έχω γάτες και σκύλους στην Κωνσταντινούπολη. Όπως γνωρίζετε, είναι δύσκολο να τους αφήσετε να φύγουν. Κάνω ακόμα και διακοπές για 2-3 μέρες και μετά επιστρέφω. Δεν μπορώ να τα αφήσω για πολύ. Αλλά μου άρεσε αυτός ο ρόλος. Αυτός ήταν ένας χαρακτήρας που ήθελα για πολύ καιρό. Η διαδικασία, το γεγονός ότι είναι ταινία, η ζεστή προσέγγιση του παραγωγού μας İnci Gündoğdu και η ομορφιά της ιστορίας ήταν παράγοντες. Μου αρέσει πολύ και το Αϊβαλούκ.

◊ Θα ταξιδέψετε μεταξύ Αϊβαλί και Κωνσταντινούπολης;

– Δεν μπορώ να μείνω συνέχεια στο Αϊβαλούκ, πηγαινοέρχομαι. Ξεκινήσαμε το κιτ την περασμένη εβδομάδα. Ήταν ευχαρίστησή μου.

◊ Είπατε, «Μου άρεσε ο ρόλος». Ποιες πτυχές σας ενδιαφέρουν περισσότερο;

– Είχε έναν δυστυχισμένο γάμο. Μια μητέρα που δεν έχει καλές σχέσεις με τον γιο της λόγω παρεξήγησης. Εγκαταστάθηκε στο Αϊβαλάκο, όπου διασταυρώθηκε με τον Σαντάκ και την οικογένειά του. Είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Μερικές φορές φτιάχνει τη δική του σκαπάνη. Ανεβαίνει στο τρακτέρ. Άρα είναι μαχητικός χαρακτήρας.

◊ Είσαι δυνατή και στην πραγματική ζωή;

-Σίγουρα είμαι με τον ίδιο τρόπο. Μου αρέσει να παίζω δυνατές γυναίκες. Μακάρι να ήταν όλες οι γυναίκες μας έτσι. Βασικά, οι γυναίκες έχουν πολύ ισχυρές δομές. Ίσως γιατί μπορούν να γίνουν μητέρες. Μια γυναίκα μπορεί να επιβιώσει όταν είναι μόνη. Επομένως, δεν φοβάται το διαζύγιο ή τη μοναξιά. Όμως οι άντρες συνήθως δεν δέχονται διαζύγιο για να μην διαταράξουν την τάξη τους και συνεχίσουν τη ρουτίνα τους. Γι’ αυτό συμβαίνουν γυναικοκτονίες. Όμως οι γυναίκες είναι δυνατά πλάσματα ό,τι κι αν γίνει, ακόμα κι αν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΠΟΔΕΞΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ

◊ Είχατε δισταγμό να πάτε σε μια δουλειά που διήρκεσε 2 σεζόν;

– Όχι, γιατί αυτοί οι χαρακτήρες εξακολουθούν να υπάρχουν. Κατά κάποιο τρόπο, η ιστορία θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο. Θα είμαι απλώς η νέα γυναίκα στην πόλη. Άλλωστε κανείς δεν αντικαθιστά κανέναν. Δεν νομίζω ότι θα ήταν μειονέκτημα.

◊ Πώς ήταν η ατμόσφαιρα όταν φτάσατε στο πλατό;

– Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο σετ. Έδεσαν τόσο καλά και έγιναν οικογένεια… Αλλά με υποδέχτηκαν και με ανοιχτές αγκάλες. Όλοι με αγαπούσαν πολύ. Όλοι, από τον makeup artist μέχρι τον σκηνοθέτη μας, μας έκαναν να νιώσουμε πολύ ευπρόσδεκτοι. Σε αυτό συνέβαλαν πολύ και οι παραγωγοί μου. Χαίρομαι που μπήκα μαζί τους.

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

◊ Έχετε ξαναδεί Three Sisters;

– Είναι δύσκολο να παρακολουθώ συνεχώς γιατί ασχολούμαι με το θέατρο. Παίζουμε την παράσταση «Ηλίθιος της ευγένειας» με το Θέατρο Γάτα. Θέατρο και σειρές θα πάνε μαζί. Αλλά έβλεπα όταν ήμουν σπίτι. Ξέρω πολύ καλά την ιστορία και το θέμα.

◊ Υπάρχει στην πραγματικότητα μια αναφορά στο δικό σας παρελθόν στη σειρά. Σε επέλεξαν ως βασίλισσα της ομορφιάς στην πραγματική ζωή και σε επέλεξαν ως Μις Τουρκία στη σειρά. Πώς ένιωθε αυτό;

– Η Muzhgan, που επιλέχθηκε ως βασίλισσα της ομορφιάς στα 70s, είναι σαν εμένα… Νομίζω ότι μάλλον υπήρχε έμπνευση για τους συγγραφείς μας εκεί. Είναι ωραίο, αλλά αυτό το γεγονός, φυσικά, δεν θα βγει στο προσκήνιο στη σειρά.

◊ Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, αν έπρεπε να δώσεις στον Aidan Shaner μια συμβουλή κατά τη διάρκεια των χρόνων σου ως βασίλισσα της ομορφιάς, ποια θα ήταν αυτή;

– Καταρχήν θα τον συμβούλευα να μην νευριάζει για τίποτα. Θα του έλεγα ότι όλα είναι προσωρινά σε αυτή τη ζωή, να μην εξαντλείται για τίποτα και να ξέρει την αξία του.Μην εκτιμάς κανέναν περισσότερο από όσο του αξίζει. Μην ανησυχείτε πολύ για τίποτα γιατί όλα είναι προσωρινά σε αυτόν τον κόσμο. Θα γελάτε με αυτές τις διαταραχές στο μέλλον. Αυτά είναι πράγματα που γίνονται κατανοητά με τον καιρό. Πράγματι, με την εμπειρία, οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν πολλά με θετικό τρόπο.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΙΝΩ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ

◊ Σε τι οφείλετε τη σταθερή ομορφιά σας όλα αυτά τα χρόνια;

– Φυσικά υπάρχει και ο χρόνος, αλλάζουμε. Μπορώ όμως να πω ότι προσέχω καλά τον εαυτό μου. Αυτό δεν το κάνω με το να πηγαίνω όλη μέρα σε ινστιτούτα αισθητικής ή σε κέντρα αισθητικής, αλλά να κοιμάμαι 8 ώρες την ημέρα και να προσέχω πολύ τη διατροφή μου. Φυσικά και η γενετική παίζει ρόλο. Δεν έχω όμως πρόβλημα με το «θέλω να φαίνομαι νεότερος από τα χρόνια μου». Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός για μένα. Αυτό που νιώθω είναι πολύ σημαντικό. Δεν έχασα ποτέ αυτή την παιδική πλευρά μου. Δεν έχω χάσει τις αφελείς, ενθουσιώδεις, άλλοτε αφελείς, άλλοτε τρελές πλευρές μου.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΗΤΑΝ Ο TARIQ AQAN

◊ Είστε η παιδική αγάπη πολλών ανθρώπων. Ποιος ήταν λοιπόν η παιδική σου αγάπη;

– Ήταν ο Τάρεκ Άκεν. Όλοι γνωρίζουν την αγάπη μου γι’ αυτόν. Αλλά δεν μπορούσα να δουλέψω. Θα το έκανα, αλλά μας άφησε πολύ νωρίς. Είναι πάντα ένας ξεχωριστός ηθοποιός για μένα.

◊ Έχετε τοίχους που βλέπουν προς τα έξω;

– Δεν είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος. Δεν μπορώ να ενσωματωθώ αμέσως στο περιβάλλον στο οποίο μπαίνω. Ακολουθούν περισσότερες παραγωγές. Αυτή η κατάσταση με κάνει να νιώθω λίγο απόμακρος. Δεν μπορώ να πάω πουθενά μόνη μου, ντρέπομαι για την εμφάνισή μου. Ζω κι εγώ στον δικό μου κόσμο.

ΕΝΘΥΜΑΣΙΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

◊ Σας λείπει το πνεύμα του Yeşilçam σήμερα;

– Αυτό το πνεύμα έχει τελειώσει μαζί μας. Τώρα ο κλάδος είναι πολύ διαφορετικός από κάθε άποψη. Έχει τις καλές του πλευρές. Για παράδειγμα, τεχνικά βρίσκονται σε πολύ καλύτερα μέρη. Ανακάλυψα το πνεύμα του Yeşilçam στα γυρίσματα του Three Sisters. Αυτή είναι μια πραγματικά ζεστή ομάδα.

◊ Η κόρη σας ασχολείται επίσης με την υποκριτική. Πώς νιώθετε όταν το βλέπετε στην οθόνη;

– Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος. Δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος με αυτό ο ίδιος, αλλά ενθουσιάζομαι τόσο πολύ βλέποντάς το. Τώρα θα σπουδάσει και αρχιτεκτονική.

◊ Θα σε βλέπουμε πιο συχνά στην οθόνη μετά από αυτή τη σειρά;

– Τώρα μπορώ να επικεντρωθώ στη σειρά, αλλά ό,τι κι αν γίνει, το θέατρο είναι πάντα στη ζωή μου.


Comments (No)

Leave a Reply