5 χιλιάδες μπουκάλια έμειναν να ωριμάσουν


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
5 χιλιάδες μπουκάλια έμειναν να ωριμάσουν


Ο διάσημος ηθοποιός Çağatay Ulusoy, ο οποίος αγόρασε έναν αμπελώνα στην περιοχή «κρανοχώρι» του Tekirdag και ξεκίνησε να καλλιεργεί σταφύλια πριν από 2 χρόνια, έκανε ένα βήμα προς την παραγωγή κρασιού σύμφωνα με τις συστάσεις των ειδικών. Ο Ulusoy και ο στενός του φίλος Kvanch Tatlutug αγόρασαν ο καθένας 10 στρέμματα αμπελώνων και άρχισαν να παράγουν το δικό τους κρασί.

Μέχρι σήμερα έχουν παραχθεί 5.000 φιάλες κρασιού, παλαίωσης για 1 χρόνο. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους. Το 20 τοις εκατό του παραγόμενου κρασιού προορίζεται για τον Chaatai ​​Ulusoy και το 10 τοις εκατό προορίζεται για τους φίλους του.

Τα υπόλοιπα θα προσφερθούν προς πώληση σε αποκλειστικές τοποθεσίες, όπως κορυφαία πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Τουρκία.

Επί του παρόντος, η μάρκα δεν έχει επίσημο όνομα. Ωστόσο, αυτή η νέα πρωτοβουλία του Çağatay Ulusoy προσελκύει την προσοχή ως μια εξέλιξη που προσθέτει ενθουσιασμό στην τουρκική βιομηχανία κρασιού.

Είμαι σίγουρος ότι όσοι έχουν γούστο για αυτό θα ανυπομονούν ήδη για τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους…


Comments (No)

Leave a Reply