Τρώμε δείπνο. Ποιος είναι ο Dylan; Πρωταθλητής Bodybuilding! Έχουμε δείπνο με την Zuhal Topal Dilan Coşkun στο instagram!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Τρώμε δείπνο.  Ποιος είναι ο Dylan;  Πρωταθλητής Bodybuilding!  Έχουμε δείπνο με την Zuhal Topal Dilan Coşkun στο instagram!

Η κ. Dilan τράβηξε τα βλέμματα με τη νέα σεζόν του διαγωνισμού Yemekteyiz. Οι συζητήσεις του Dylan τράβηξαν την προσοχή μεταξύ των συμμετεχόντων στο δημοφιλές πρόγραμμα διαγωνισμών. Ποια είναι όμως η Yemekteiz Dylan, πόσο χρονών είναι, ποια είναι η διεύθυνσή της στο Instagram;

Τρώμε δείπνο. Ποιος είναι ο Dylan;

Ο Dylan Joshkun γεννήθηκε το 1991 και είναι 32 ετών. Είναι γέννημα θρέμμα του Yozgat και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άγκυρα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, σημείωσε σημαντικές επιτυχίες στο χώρο του αθλητισμού, ιδιαίτερα στον τομέα του bodybuilding και της φυσικής κατάστασης, εκτός από τα πρωταθλήματα Μαρμαρά και Τουρκίας, σημείωσε επιτυχίες σε παγκόσμιο και βαλκανικό πρωτάθλημα. Συμμετέχει και στην εθνική ομάδα.

Comments (No)

Leave a Reply