Το «What Happens in Life» υποδέχεται τη νέα σεζόν


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Το «What Happens in Life» υποδέχεται τη νέα σεζόν


Η πιο τηλεθεατή εκπομπή του Kanal D «Τι συμβαίνει στη ζωή», με παρουσιαστές τους Hakan Ural και Nur Tuba Namli, υποδέχεται τη νέα σεζόν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Το δίδυμο που θα κάνει τη διαφορά αυτή τη σεζόν θα συναντήσει το κοινό στις 4 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα. Ο Hakan Ural και η Nur Tugba Namli, οι αγαπημένοι οικοδεσπότες του “What’s Happening in Life”, όπου συζητούνται τα πάντα για τις ατζέντες και τους ανθρώπους, είπαν για τη νέα σεζόν:

Χακάν Ουράλ: «Επιτυχία στο περιβάλλον είναι πρώτα από όλα η ομάδα, υπάρχει σοβαρή προσπάθεια και αλληλεγγύη στη δουλειά, υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, συνεργασία, εμπιστοσύνη, αγάπη και ειλικρίνεια. Αυτό δεν είναι εύκολο έργο. Ειδικά σε αυτό το περιβάλλον χάους όπου η κουλτούρα του λιντσάρισμα είναι στο αποκορύφωμά της και οι άνθρωποι επιτίθενται στις διαφορές ασυνείδητα, συμπεριλαμβανομένων ιδεών, πηγαίνοντας ζωντανά 5 ημέρες την εβδομάδα για να μιλήσουμε και να συζητήσουμε δεκάδες τρέχοντα θέματα που διαφέρουν μεταξύ τους και ναι να εκφράσουν γνώμη.

Τι Συμβαίνει Καλωσορίζει τη νέα σεζόν στη ζωή

Είναι μια εξαντλητική επιχείρηση. Για δικό μου λογαριασμό, μετέφερα στους ανθρώπους του παραδοσιακού μας σχηματισμού να μην παραπλανούν τα λόγια ειλικρίνειας, ειλικρίνειας, μια απλή έκφραση που είναι χαρακτηριστικό του χαρακτήρα μου, με τη σύνθεση της εμπειρίας της ζωής μου επιπλέον αυτής που προκύπτει από την εμπειρία μου και στην ηλικία μου, στην παραγωγή και στην καλλιτεχνική μου εμπειρία. Οι τηλεθεατές «νομίζω» λαχταρούν την ειλικρίνεια. Γιατί χωρίς το ενδιαφέρον τους δεν μπορεί να υπάρχει τηλεοπτικό πρόγραμμα στην οθόνη. Γι’ αυτό δεν πληρώνονται. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους αξίζουμε. Ελπίζω να έχετε μια ειρηνική και χαρούμενη σεζόν εκ μέρους της χώρας και του έθνους, με τη συνηθισμένη οικογενειακή μας στάση, το στυλ μας, τον σεβασμό μας.

Nur Tuğba Namlı: Ας μην πούμε ότι είναι δύσκολο, αλλά φυσικά δεν είναι εύκολο… το να είσαι γυναίκα μερικές φορές σου δίνει τη δύναμη να ξεπεράσεις τα πάντα… Η καλή οργάνωση, ο προγραμματισμός και η τάξη είναι απολύτως απαραίτητα…. Πάντα λέω ότι είμαι μια γυναίκα που τρέφεται με τη δουλειά.

Τι Συμβαίνει Καλωσορίζει τη νέα σεζόν στη ζωή

Η δουλειά είναι τόσο όμορφη που ζω ως πολύ πιο ευτυχισμένος άνθρωπος και μια πολύ πιο ευτυχισμένη μητέρα ❤️ ευτυχισμένη σύζυγος χαρούμενο παιδί χαρούμενο σπίτι 🥰 αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρά μου ✌🏻 Με κάθε εμπειρία που είχα, ξέρουμε πόσο πρέπει εκτιμώ κοιτάζοντας όλες τις γυναίκες, δείτε ευκολότερα. Με αυτόν τον τρόπο, γίνομαι πολύ πιο γενναίος και έχω τη δύναμη να πετύχω οτιδήποτε.

Το What’s Happening in Life είναι στο Kanal D ζωντανά κάθε καθημερινή από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 09.00.


Comments (No)

Leave a Reply