Το «Three Sisters» θα ξεκινήσει να εκπέμπει στη Σλοβενία


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Το «Three Sisters» θα ξεκινήσει να εκπέμπει στη Σλοβενία


Το Three Sisters, το οποίο μεταδόθηκε σε πολλές χώρες όπως το Ισραήλ, η Αφρική, η Λετονία, η Αλβανία, η Βοσνία και Ερζεγοβίνη, η Ουγγαρία, η Κροατία, η Ισπανία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η πΓΔΜ, η Πολωνία, ο Ισημερινός, το Πουέρτο Ρίκο, το Μεξικό και ο Παναμάς, αναμένεται να κάνει μεγάλη επιρροή και στη Σλοβενία.

Το καστ των Three Sisters περιλαμβάνει: Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoglu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vuralkan Şahanolayıl, Merve Συμμετέχουν επιτυχημένα ονόματα όπως Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce.

Ενώ η Έντα Τέκσιος βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη της δημοφιλούς σειράς, το σενάριο έγραψαν οι Sevgi Yilmaz και Nilufer Jozcelik.

Το Three Sisters, σε παραγωγή Surec Film και παραγωγή Ali Gundogdu και Inci Gundogdu, με θέμα τους δεσμούς οικογένειας και αδελφότητας, είναι στο Kanal D κάθε Τρίτη βράδυ με τα νέα συναρπαστικά επεισόδια.


Comments (No)

Leave a Reply