Το Tecno Mega Mini Gaming M1 είναι εδώ! Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Tecno συνεχίζει να επιδεικνύει τις δεξιότητές της στο MWC 2024. Η κινεζική μάρκα έχει ήδη αποκαλύψει το νέο της υγρόψυκτο μοντέλο μίνι gaming PC. Το Tecno Mega Mini Gaming M1, το μικρότερο υδρόψυκτο mini PC στον κόσμο, ξεχωρίζει με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του.

Tecno Mega Mini Gaming M1 Water Cooled Mini PC και τα χαρακτηριστικά του

Το Mobile World Congress πλησιάζει τις τελευταίες του μέρες στη Βαρκελώνη. Ωστόσο, η Tecno συνεχίζει να διαφημίζεται. Αντίστοιχα, εμφανίστηκε ο μικρότερος υδρόψυκτος μίνι υπολογιστής στον κόσμο. Το mini PC, που έχει πολύ υψηλές επιδόσεις για το μικρό του σώμα, προσφέρει στους χρήστες την επιλογή ενός επεξεργαστή Intel Core Ultra ή ενός επεξεργαστή Core i9 13900H Intel 13ης γενιάς. Αυτοί οι δύο επεξεργαστές συνοδεύονται από κάρτα γραφικών Nvidia RTX 4060.

Ο επεξεργαστής Intel Core i9 13900H διαθέτει επίσης λειτουργία Turbo Boost που φτάνει έως και τα 5,4 GHz ταχύτητα επεξεργασίας. Οι δυνατότητες του Tecno Mega Mini Gaming M1 περιλαμβάνουν 32 GB DDR5 RAM, 1 TB αποθηκευτικό χώρο, υποστήριξη Wi-Fi 6E, συνδεσιμότητα Thunderbolt 4 και Oculink. Υπό αυτή την έννοια, το Tecno gaming mini PC είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα mini PC στην αγορά.

tecno mega mini gaming m1 διαθέτει mega mini gaming m1 tecno mini gaming pc υδρόψυκτο mini pc

Το Mega Mini Gaming M1 διαθέτει επίσης μια μίνι οθόνη στο εξωτερικό που παρέχει πληροφορίες για τη θερμοκρασία της CPU, της GPU και της χρήσης. Η Tecno μπαίνει στην κούρσα φορητών επιτραπέζιων υπολογιστών με τον μίνι υπολογιστή παιχνιδιών της. Όπως γνωρίζετε, τόσο η MSI όσο και η Asus βγήκαν με gaming mini PC στην CES. Θέλοντας να επιτύχει υψηλότερες επιδόσεις εδώ, η Tecno προτιμά μια λύση υδρόψυξης για τον μίνι gaming υπολογιστή της.

Το καλύτερο smartphone ανακοινώθηκε στο MWC 2024 (όχι το iPhone)

Το καλύτερο smartphone ανακοινώθηκε στο MWC 2024 (όχι το iPhone)

Το καλύτερο smartphone ανακοινώθηκε στο πλαίσιο των βραβείων GLOMO που πραγματοποιήθηκαν στο MWC 2024. Ποια μάρκα λοιπόν είναι πρώτη;

Υπό αυτή την έννοια, το Mega Mini Gaming M1 προσπαθεί να διατηρήσει την απόδοση της CPU και της κάρτας γραφικών στο βέλτιστο επίπεδο με αυτές τις δυνατότητες υδρόψυξης. Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Tecno gaming mini PC είναι προς το παρόν άγνωστες.

Εδώ είναι το Tecno Mega Mini Gaming M1 και οι τεχνικές του προδιαγραφές:

Ενα χαρακτηριστικό αξία
Επεξεργαστής Intel Core Ultra ή 13ης γενιάς Core i9 13900H
Κάρτα γραφικών Nvidia RTX 4060
ΕΜΒΟΛΟ 32 GB DDR5
Αποθήκευση 1 TB
wifi
Συνδέσεις Thunderbolt 4 και Oculink
Ψύξη σύστημα ψύξης νερού
Τιμή δεν είμαι σίγουρος
Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είμαι σίγουρος

Comments (No)

Leave a Reply