Το Snapdragon 8 Gen 4 προκαλεί το τσιπ Apple M3


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η σειρά τσιπ M3 που παρουσίασε η Apple τον περασμένο Οκτώβριο ήταν τυπικής ποιότητας. Το νέο κορυφαίο τσιπ της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 4, του οποίου οι προδιαγραφές απόδοσης αποκαλύφθηκαν σήμερα, φαίνεται ότι θα ανταγωνιστεί το M3.

Το Snapdragon 8 Gen 4 είναι ένα από τα σπάνια chipsets που σπάνε 10.000 πόντους στο Geekbench

Το Snapdragon 8 Gen 4 προσφέρει 46 τοις εκατό πλεονέκτημα απόδοσης πολλαπλών πυρήνων σε σχέση με τον προκάτοχό του Gen 3, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Geekbench 6. Αν και αυτό θα ήταν αρκετό για να διαφημίσει το νέο chipset, τα πράγματα γίνονται ακόμη μεγαλύτερα σε σύγκριση με το M3.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Geekbench 6, το chipset είναι στο ίδιο επίπεδο με το τσιπ Apple M3 τόσο σε μονοπύρηνα όσο και σε multi-core benchmarks. Η απόδοση ενός πυρήνα της Gen 4 είναι 2.845 και η απόδοση πολλαπλών πυρήνων είναι 10.628.

Η βαθμολογία μονού πυρήνα του τσιπ Apple M3 είναι 2.985 και η βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων είναι 10.762. Έτσι, η συσκευή είναι πραγματικά σχεδόν αυχένας. Αυτά τα αποτελέσματα δεν επηρεάζουν καν τον τελικό χρήστη.

Ωστόσο, υποστηρίζεται επίσης ότι αυτή η δοκιμή Geekbench για το Gen 4 μπορεί να είναι ψεύτικη. Διότι ένας «συφέροντα» που δεν θέλει να κατονομαστεί δηλώνει ότι το chipset δοκιμάστηκε στα 4,00 GHz και αυτό αύξησε τα αποτελέσματα για παραγωγή πολλαπλών πυρήνων.

Ρεκόρ ανάπτυξης μπροστά!  Αποκαλύφθηκε η απόδοση του Snapdragon 8 Gen 4

Ρεκόρ ανάπτυξης μπροστά! Αποκαλύφθηκε η απόδοση του Snapdragon 8 Gen 4

Ο αναμενόμενος κορυφαίος επεξεργαστής της Qualcomm, ο Snapdragon 8 Gen 4, έκανε την εμφάνισή του στην αρένα των επιδόσεων. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι το μεταφορικό κομμάτι της δουλειάς. Εάν το αποτέλεσμα της δοκιμής Geekbench είναι όντως ακριβές, το SD 8 Gen 4 έρχεται αντιμέτωπο με το τσιπ Apple M3, το οποίο είναι μια τεράστια επιτυχία για την Qualcomm. Αν είναι ψεύτικο, τότε εξαρτάται από εσάς.

Τι γνώμη έχετε για το chipset; Πιστεύετε ότι τα νέα κορυφαία τσιπ της Qualcomm θα είναι επιτυχημένα; Φροντίστε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.

Comments (No)

Leave a Reply