Το Pure Storage είναι πολύ κοντά στην ανάπτυξη ενός SSD 1200 TB


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Δημιουργία τεχνολογιών αποθήκευσης δεδομένων καθαρή αποθήκευσηεπιβεβαίωσε ότι οι SSD 1,2 petabyte θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα χάρη σε έναν σχεδιασμό που δεν χρησιμοποιεί DRAM. έως 1200 TB Αυτή η αντίστοιχη χωρητικότητα μπορεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στον κόσμο των SSD, ξεπερνώντας τους περιορισμούς της τυπικής DRAM.

Όταν η χωρητικότητα του SSD αυξάνεται πέραν των 30 TB, η απαιτούμενη ποσό DRAM Δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όσον αφορά το κόστος. Ο αντιπρόεδρος της Pure Storage R&D Sean Rosemarin είπε σε συνέντευξή του ότι δεν χρησιμοποιούν πρότυπα που βασίζονται σε DRAM στη μετάφραση flash.

Κανείς δεν πρέπει να μείνει χωρίς SSD.  Είναι πλέον απαραίτητο!

Η λύση του Pure Storage χρησιμοποιεί το επίπεδο μετάφρασης flash αντί για DRAM Μονάδα Direct Flash (DFM) Βρίσκεται στην κάλυψη του με Αυτό το σχέδιο επιτρέπει πολύ μεγαλύτερη επεκτασιμότητα SSD, με τη χωρητικότητα DFM να ​​ποικίλλει ανάλογα με τις αναλογίες DRAM.

Η Apple στοχεύει στον κινεζικό γίγαντα της τεχνητής νοημοσύνης iOS 18

Η Apple στοχεύει στον κινεζικό γίγαντα της τεχνητής νοημοσύνης iOS 18

Η Apple αξιολογεί το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης του κινεζικού γίγαντα Baidu για ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης για το iOS 18.

Η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει μοντέλα SSD με 150 TB DFM έως το 2025 και 300 TB έως το 2026. Ωστόσο, η Rosemarin εξήγησε ότι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι της Pure Storage προχωρούν πολύ περισσότερο και στοχεύουν να φέρουν στην αγορά μονάδες DFM 1,2 petabytes.

Φαίνεται αναπόφευκτο ότι οι λύσεις αποθήκευσης σε κλίμακα terabyte θα είναι ακριβές. SSD 300 TB 45 χιλιάδες δολάρια Πιστεύεται ότι είναι γύρω. Αλλά η Pure Storage πιστεύει ότι ο σχεδιασμός του DFM είναι ο τρόπος για να γίνουν πραγματικότητα οι SSD exabyte.

Εάν η εταιρεία είναι επιτυχής, ο SSD 1.200 TB πιστεύεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές αποθήκευσης επιχειρήσεων. Θα δούμε με τον καιρό αν αυτή η τεχνολογία θα είναι πραγματικά επιτυχημένη.

Τι πιστεύετε για αυτήν την ερώτηση; Θα είναι επιτυχημένος ένας SSD 1200 TB; Μπορείτε να γράψετε τις απόψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply