Το cast του ‘Rock, Paper Scissors’ αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την κάμερα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Το cast του 'Rock, Paper Scissors' αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την κάμερα

Το καστ του Rock, Scissors, Paper, το οποίο θα παρουσιάσει στο κοινό μια συναρπαστική ιστορία όπου το δικαίωμα δεν είναι ισχυρό, οι ισχυροί έχουν δίκιο και η αδικία αμφισβητείται, ολοκληρώθηκε.

Η πρόβα ανάγνωσης της σειράς, με επιτυχημένα ονόματα όπως Ekin Koc, Sera Arturk, Ozan Güven, Burak Yoruk, Hande Atayzi, Aytach Ushun, Bulent Seyran, Selim Galip, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Ozan Guwen, ο οποίος επέστρεψε στο πλατό με μια εκπληκτική εικόνα στη σειρά που διασκευάστηκε από την κορεατική παραγωγή “Remember: War Of The Son”, έχει ήδη γίνει αιτία περιέργειας.

Το Stone Paper Scissors, του οποίου το σενάριο έγραψε ο Ugraş Güneş, θα είναι στην οθόνη με τον αγώνα για δικαιοσύνη του Umut (Ekin Koc), ο οποίος ζει σε μια φτωχή γειτονιά για να αποδείξει την αθωότητα του πατέρα του ενάντια στους πραγματικούς ιδιοκτήτες του συστήματος.

Ο Ekin Koc, ο οποίος υποδύεται τον χαρακτήρα του Umut στη σειρά, τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν πρόσφατα, θα υποδυθεί για πρώτη φορά έναν ασθενή με υπερθυμησία (μη φυσιολογική μνήμη). Το Rock Paper Scissors, στο οποίο ο Umut συνεχίζει την προσπάθειά του για δικαιοσύνη, θα είναι σύντομα στον αέρα στο Kanal D.

Comments (No)

Leave a Reply