Το Bir Derdim Var παρέμεινε στην ατζέντα των social media με το πρώτο του επεισόδιο.


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Το Bir Derdim Var παρέμεινε στην ατζέντα των social media με το πρώτο του επεισόδιο.


Η σειρά, που ανοίγει την πόρτα στον κόσμο των μικρών ασθενών στην εφηβική και παιδοψυχιατρική του νοσοκομείου και των γιατρών που προσπαθούν να τους βοηθήσουν, έτυχε της απόλυτης εκτίμησης του κοινού με το πρώτο επεισόδιο. Η πολυσυζητημένη σειρά στα social media έγινε ΤΤ με το hashtag #BirDerdimVar και παρέμεινε στην ατζέντα για περίπου 10 ώρες.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, οι θεατές, γνωρίζοντας τους γιατρούς που εργάζονται στην κλινική, έγιναν μέρος του κόσμου των νέων που νοσηλεύονται στην κλινική με πολλές διαφορετικές διαγνώσεις – από διατροφικές διαταραχές μέχρι ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, από αγχώδη διαταραχή έως διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας.

Στην εναρκτήρια σκηνή του πρώτου επεισοδίου, ο Dr Nilufer, τον οποίο είδαμε να επεμβαίνει σε μια κατάσταση κρίσης, έσωσε ένα νεαρό κορίτσι, το Senem, από το χείλος της αυτοκτονίας. Από την άλλη, άρχισε να αμφισβητεί τη δυναμική πίσω από τη συμπεριφορά του Σενέμ. Η Nilufer, η οποία άρχισε να εξετάζει προσεκτικά τη σχέση της Senem με τη μητέρα της, αποκάλυψε τη συναισθηματική στέρηση πίσω από τη συμπεριφορά της Senem και έκανε τη μητέρα της, Özlem, να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα που είχε κρύψει ακόμα και από τον εαυτό της.

Ενώ η Nilufer προσπαθούσε να βοηθήσει τον Senem, διασταυρώθηκε με έναν άλλο νεαρό άνδρα που ονομαζόταν Kuzei, και αυτή η διέλευση την έφερε σε δύσκολη θέση τόσο επαγγελματικά όσο και την έφερε αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν τα μυστικά της. Επειδή εκείνη η συνάντηση έβαλε τη Nilufer στο ραντάρ του εισαγγελέα Yomer. Ενώ ο Nilufer υποψιαζόταν ότι υπήρχε ένα άλλο θέμα πίσω από το ξέσπασμα του Kuzei που τον έκανε να βλάψει τους γύρω του, όταν ο Yomer κοίταξε τον Kuzei, είδε μόνο έναν πιθανό εγκληματία που ήταν επιρρεπής στη βία. Όταν η Yomer μπει στη ζωή της Nilufer, θα αποκαλυφθεί η πιθανότητα που κρατά το μεγάλο μυστικό της Nilufer, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο το επάγγελμά της όσο και τη ζωή της.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου, που κυκλοφόρησε αμέσως μετά το πρώτο επεισόδιο της σειράς, βλέπουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σχολείο μια άλλη νεαρή κοπέλα που ονομάζεται Beste. Καθώς ο γιατρός Nilüfer και ο Beste διασταυρώνονται, η υποψία για ενδοοικογενειακή βία στο επίκεντρο των εμπειριών του κοριτσιού μεγαλώνει και η Nilüfer ρωτά τον πατέρα της Beste: «Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ βία εναντίον της κόρης σου;» Η ερώτησή του τραβά την προσοχή. Από την άλλη, η ένταση μεταξύ της Nilufer και της Yomer, που θεωρεί την εισαγγελέα Yomer υπεύθυνη για ό,τι συνέβη στον Kuzei, δεν υποχωρεί ποτέ.

Το Bir Derdim Var είναι την Πέμπτη το βράδυ στις 20.00 στο Kanal D με το νέο του επεισόδιο!


Comments (No)

Leave a Reply