Το Berkay φιλοξένησε χιλιάδες μουσικόφιλους το προηγούμενο βράδυ


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Το Berkay φιλοξένησε χιλιάδες μουσικόφιλους το προηγούμενο βράδυ


Ο διάσημος ποπ τραγουδιστής, που έδωσε την τελευταία του υπαίθρια συναυλία της σεζόν στο Kuruceshme, χάρισε στους θαυμαστές του μια αξέχαστη βραδιά με το προσεκτικά προετοιμασμένο ρεπερτόριο, την ορχήστρα και τους χορευτές του στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Βοσπόρου.

Ο Berkay, ο οποίος είπε “Hello” στους θαυμαστές του με το τραγούδι “I Bawer” που ήταν στην κορυφή των charts, ανέβασε τον ενθουσιασμό στο αποκορύφωμά του με τη σκηνή του διάρκειας 2,5 ωρών. Ο διάσημος ποπ τραγουδιστής που φύσηξε τους ανέμους του ρομαντισμού με τα αργά τραγούδια του ‘Gel Gel’, ‘The Rest of My Life’, ‘Ele İnat’ φούντωσε επίσης τη διασκέδαση με τα ζωηρά τραγούδια του όπως το ‘Yaz’ και το ‘Iki Syllables’».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, το κοινό συνόδευε τον Berkay, ο οποίος ενθουσίασε τους θαυμαστές που έρχονταν να τον δουν με τη σκηνική του ενέργεια και την ερμηνεία του. Ολοκληρώνοντας τα πιο δημοφιλή τραγούδια του από το παρελθόν στο παρόν σε μια συναυλία, ο Berkay δημιούργησε μια άλλη αξέχαστη μουσική γιορτή με το πλούσιο ρεπερτόριό του με τραγούδια από διάφορους καλλιτέχνες. «Hold My Heart» του Yıldız Tilbe.

Ενθουσίασε με τον Mehmet Ağa του Barış Manço με τις κίτρινες μπότες. Ο διάσημος ερμηνευτής, που συμπεριέλαβε ήχους παιχνιδιού στο φινάλε της υπέροχης συναυλίας, διπλασίασε το κέφι. Οι λάτρεις της μουσικής που έκαναν το Paraf Kuruçeşme Open Air χόρεψαν halay και συνόδευσαν τον Berkay και τους χορευτές του, δημιουργώντας πολύχρωμες σκηνές.


Comments (No)

Leave a Reply