Το «Arka Sokaklar» έγινε η «πιο τηλεθεατή σειρά» με το νέο του επεισόδιο


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Το «Arka Sokaklar» έγινε η «πιο τηλεθεατή σειρά» με το νέο του επεισόδιο


Το Arka Sokaklar, με πρωταγωνιστές τους Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu και Ozan Çobanoğlu, ξεκίνησε τη σεζόν με μια εντελώς διαφορετική ιστορία και έτυχε και πάλι μεγάλης προβολής με το νέο του επεισόδιο.

Η παραγωγή, που έλαβε 3,76 βαθμολογίες και 12,12 προβολές στη συνολική κατηγορία, 2,60 βαθμολογίες και 7,88 προβολές στην κατηγορία 20+Abc1 και 1,81 βαθμολογίες και 6,39 προβολές στην κατηγορία Ab, είναι η σειρά με τις περισσότερες προβολές της ημέρας. κατάφερε να σηκωθεί.

Ήταν θέμα μεγάλης περιέργειας αν ο Ρίζα Μπάμπα πέθανε στο Sokaklar Arch. Η τύχη του Ρίζα Μπάμπα αποκαλύφθηκε στο νέο επεισόδιο της σειράς. Ο Ρίζα Μπάμπα, ο οποίος λέγεται ότι αυτοκτόνησε, βρέθηκε μαζί με τον άνδρα που αναζητούσε η ομάδα. Αυτή η μεγάλη επιστροφή έτυχε της απόλυτης εκτίμησης από το κοινό και επίσης συζητήθηκε πολύ στα social media.

ΕΚΜΑΓΕΙΟ

Το καστ του Arka Sokaklar, του οποίου το σενάριο γράφτηκε από τους Ozan Yurdakul και Sinan Yurdakul. Εκτός από τους Zafer Ergin, οι Özgür Ozan, İlker İnanoğlu και Ozan Çobanoğlu, Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Sinem Reyhan Kıroğlu, Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuztally, AliÖzüar, bayır , Περιλαμβάνονται επιτυχημένα ονόματα όπως Elvan Dışli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Furkan Göksel, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay.

Το Arka Sokaklar, σε σκηνοθεσία Orhan Oguz, βρίσκεται στο Kanal D με τα νέα του επεισόδια κάθε Παρασκευή στις 20.00.


Comments (No)

Leave a Reply