Το φθηνότερο φορητό υπολογιστή RTX 4050! Αναθεώρηση MSI Thin GF63 12V!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Εδώ είμαστε με την ανασκόπηση βίντεο του MSI Thin GF63 12V, ενός από τα νέα μοντέλα της σειράς Thin που σχεδιάστηκε από την MSI για χρήστες που χρειάζονται φορητότητα και απόδοση. Μπορείτε να αγοράσετε τόσο την εξωτερική κάρτα γραφικών της σειράς RTX 40 όσο και τον ισχυρό επεξεργαστή της σειράς Intel H μαζί με την έκπτωση. Τι μας προσφέρει λοιπόν το MSI Thin GF63 12V;

Αναθεώρηση MSI Thin GF63 12V

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανασκόπησης του MSI Thin GF63 12V παρακάτω. Εάν θέλετε να διαβάσετε γραπτώς την κριτική, μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο μας κάτω από το βίντεο. Απολαύστε την παρακολούθηση..

SDNshiftdelete.net

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το MSI Thin GF63 12V

Το MSI Thin GF63, το οποίο έχει πάχος 21,7 χιλιοστά και βάρος 1,86 κιλά, τραβάει την προσοχή με τον γυαλισμένο σχεδιασμό του από αλουμίνιο. Το MSI Thin GF63 12V, το οποίο διατίθεται μόνο σε κόκκινο χρώμα και με μονόχρωμο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, διαθέτει οθόνη IPS 15,6 ιντσών. Ας ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά της οθόνης, η οποία έχει κωνικά πλαίσια στα πλαϊνά.

Η οθόνη IPS, που προσφέρει Full HD, δηλαδή ανάλυση 1920 x 1080 pixels, έχει ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Ο υπολογιστής διαθέτει εσωτερικά ηχεία διπλής όψης 2 x 2 watt στο κάτω μέρος του υπολογιστή και μπορείτε να έχετε πολύ βελτιωμένο ήχο όταν τον συνδέετε σε συστήματα ήχου ή ακουστικά με τον ενισχυτή ήχου Nahimic 3.

Όταν κοιτάμε τις θύρες εισόδου και εξόδου στον υπολογιστή που εξετάζουμε, βλέπουμε δύο επιχρυσωμένες υποδοχές ήχου 3,5 mm στη δεξιά πλευρά. Υπάρχουν ξεχωριστές είσοδοι υποδοχής για μικρόφωνο και ήχο.

Προσφέροντας 2 συνδέσεις USB 3.2 Gen1 τύπου A στη δεξιά πλευρά, ο υπολογιστής προσφέρει επίσης έξοδο USB 3.2 Gen 1 και μια σύνθετη έξοδο Display Port σε μορφή τύπου C. Και πάλι στη δεξιά πλευρά υπάρχει μια υποδοχή Ethernet RJ45 και μια κλειδαριά Kensington.

Στην αριστερή πλευρά του προϊόντος πιστεύω ότι υπάρχει μια θύρα σύνδεσης USB 3.2 Gen1 Type A και μια είσοδος ρεύματος. Υπάρχει μόνο μία έξοδος στο πίσω μέρος του προϊόντος και αυτή είναι η HDMI. Με άλλα λόγια, μπορείτε να μεταφέρετε εικόνες σε 2 οθόνες ταυτόχρονα με συνδέσεις DisplayPort και HDMI.

Χαρακτηριστικά του MSI Thin GF63 12V

Ο υπολογιστής, που τροφοδοτείται από έναν Core i5-12450H, έναν από τους επεξεργαστές της σειράς H της Intel, έχει 8 φυσικούς πυρήνες. Ο επεξεργαστής, που διαθέτει 4 πυρήνες απόδοσης και 4 πυρήνες απόδοσης, μπορεί να αυξήσει την ταχύτητά του στα 4,4 GHz με το Turbo Boost.

Χάρη στο Hyper Threading, ένας επεξεργαστής που φαίνεται να έχει 12 πυρήνες στην πράξη είναι στην πραγματικότητα 8 πυρήνες. Η τιμή TDP του επεξεργαστή, ο οποίος έχει 12 MB cache, είναι 45 watt.

Στην πλευρά της κάρτας γραφικών, βλέπουμε ότι χρησιμοποιείται το GeForce RTX 4050 της Nvidia. Η συχνότητα ενίσχυσης της κάρτας γραφικών, η οποία μπορεί να φτάσει τα 45 watts μέγιστης ισχύος γραφικών με το Dynamic Boost, είναι 1605 MHz.

Η κάρτα γραφικών, η οποία διαθέτει 6 GB μνήμης βίντεο GDDR6, σας προσφέρει επίσης όλες τις δυνατότητες της αρχιτεκτονικής Ada Lovelace όπως το DLSS 3.

Ο MSI Thin GF63, ο οποίος μπορεί να γίνει ένας λεπτός και ισχυρός επαγγελματικός υπολογιστής με προγράμματα οδήγησης Nvidia Studio, είναι επίσης ένας πλήρης υπολογιστής παιχνιδιών με προγράμματα οδήγησης Nvidia Game Ready.

Με την οθόνη ανάλυσης Full HD, μπορείτε να επιτύχετε αποτελεσματική απόδοση παιχνιδιού όταν ενεργοποιείτε το DLSS 3.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων που προσφέρει η Nvidia στις κάρτες της σειράς RTX στο RTX 4050.

Όταν κοιτάμε την πλευρά της μνήμης RAM, υπάρχουν 2 υποδοχές RAM στον υπολογιστή. 2 υποδοχές υποστηρίζουν συνολικά έως 64 GB μνήμης RAM. Το μοντέλο που εξετάσαμε χρησιμοποιούσε μία μόνο μνήμη RAM 8 GB.

Μπορείτε να προσθέσετε άλλα 8 GB μνήμης RAM στον υπολογιστή και να την αγοράσετε ως 8 x 2 = 16 GB. Επίσης, η προσθήκη RAM από την MSI δεν προκαλεί προβλήματα εγγύησης. Εάν δεν μπορείτε να το προσθέσετε μόνοι σας, μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την υπηρεσία να το προσθέσει.

Για να γίνει πιο προσιτή η τιμή του προϊόντος στη χώρα μας, η μνήμη RAM μένει στα 8 GB. Για να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του υπολογιστή, προτείνω τουλάχιστον 16 GB μνήμης RAM.

Ο υπολογιστής που εξετάσαμε χρησιμοποιούσε SSD βασισμένο σε NVMe, χωρητικότητας 512 GB και υποστήριξη PCI Express 4ης γενιάς. Μπορείτε να τοποθετήσετε συνολικά 2 μονάδες δίσκου σε αυτόν τον υπολογιστή. 1 από αυτά είναι μονάδα NVMe και 1 είναι SATA SSD ή HDD 2,5 ιντσών.

MSI Thin GF63 12V χαρακτηριστικά σχέσης

Εξοπλισμένος με μόντεμ WiFi 6 AX201 της Intel και υποστήριξη Bluetooth 5.2, ο υπολογιστής υποστηρίζει σύγχρονες ενσύρματες και ασύρματες συσκευές.

Σύστημα ψύξης Cooler Boost

Ο υπολογιστής που εξετάσαμε έχει λεπτό σχεδιασμό. Αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης έναν επεξεργαστή 45W και μια εξωτερική κάρτα γραφικών. Με το σύστημα ψύξης Cooler Boost, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας αθόρυβα και ψύχραιμα χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Μπορείτε να επιλέξετε το σενάριο χρήσης και να προσαρμόσετε τις επιλογές ανεμιστήρα και τροφοδοσίας του υπολογιστή σας μέσω του MSI Center. Στο αθόρυβο σενάριο, ο υπολογιστής είναι πραγματικά αθόρυβος. Υπό πλήρες φορτίο, όταν χρησιμοποιείτε τους ανεμιστήρες του υπολογιστή σε πλήρη ισχύ, ακούγεται θόρυβος του ανεμιστήρα.

Μπαταρία: Χρησιμοποιώντας μια ενσωματωμένη μπαταρία 3 κυψελών με ισχύ 51 watt ώρες, η MSI σας προσφέρει το προϊόν με έναν προσαρμογέα 120 watt.

Comments (No)

Leave a Reply