Το πρόγραμμα οδήγησης NVIDIA GeForce 551.52 κυκλοφόρησε!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

ένας γίγαντας ημιαγωγών NVIDIA, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην αγορά των καρτών γραφικών. Η εταιρεία, που έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή με τις τεχνολογίες της, δίνει σημασία και στην πλευρά του λογισμικού. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κατασκευαστής κυκλοφορεί συνεχώς νέες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης κάρτας γραφικών. Αν πρόσφατα NVIDIA GeForce 551.52 Το πρόγραμμα οδήγησης κυκλοφόρησε με εκδόσεις. Τι φέρνει λοιπόν αυτή η νέα ενημέρωση; Να τι πρέπει να ξέρετε…

Τι φέρνει το πρόγραμμα οδήγησης NVIDIA GeForce 551.52;

Για να έχουμε υψηλή απόδοση του υπολογιστή, είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο το υλικό αλλά και τα προγράμματα οδήγησης να είναι ενημερωμένα. Γιατί με κάθε νέα ενημέρωση, η συμβατότητα μεταξύ του συστήματος και του υλικού αυξάνεται. Αυτό επηρεάζει επίσης την απόδοση.

Τι φέρνει το πρόγραμμα οδήγησης NVIDIA GeForce 551.52;

NVIDIA, GeForce 551.52 κυκλοφόρησε την έκδοση του προγράμματος οδήγησης. Όταν κοιτάμε τις σημειώσεις αυτής της ενημερωμένης έκδοσης με υπογραφή WHQL Ubisoftείναι ο προγραμματιστής του Κρανίο και κόκκαλα Βλέπουμε την υποστήριξη που αρχίζει να κυκλοφορεί για . Το προϊόν που βρίσκεται σε προπαραγγελία, 16 ΦεβρουαρίουΘα κυκλοφορήσει το .

Η Microsoft προειδοποιεί για την τελευταία ενημέρωση των Windows 11!

Η Microsoft προειδοποιεί για την τελευταία ενημέρωση των Windows 11!

Μια νέα ενημέρωση προκαλεί απώλεια δεδομένων για τα Windows 11. Η Microsoft ζήτησε από τους χρήστες να είναι προσεκτικοί πριν από την ενημέρωση.

Επιλύθηκαν επίσης ορισμένα σφάλματα που ενόχλησαν τους χρήστες. Η νέα ενημέρωση διορθώνει το πρόβλημα διαλείπουσας καθυστέρησης στα παιχνίδια όταν ο κατακόρυφος συγχρονισμός είναι ενεργός. Για φορητούς υπολογιστές όμως Red Dead Redemption 2 Το πρόβλημα της καθυστέρησης στο παιχνίδι έχει επίσης λυθεί. Πολύς καιρός Οι Αθάνατοι του Aveum Το σφάλμα που προκαλούσε πτώση της απόδοσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχει επίσης διορθωθεί.

Υποστήριξη παιχνιδιού

Διορθώθηκαν σφάλματα

  • Διακοπτόμενος τραυλισμός στα παιχνίδια όταν ο κατακόρυφος συγχρονισμός είναι ενεργός.
  • Το Red Dead Redemption 2 παρουσιάζει καθυστέρηση σε ορισμένους φορητούς υπολογιστές.
  • Οι επιδόσεις πέφτουν μετά από εκτεταμένο παιχνίδι για τους Immortals of Aveum.
  • Ορισμένα συστήματα παρουσιάζουν καθυστέρηση κατά την περιήγηση στο πρόγραμμα περιήγησης.

ήδη γνωστά προβλήματα

  • Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο ενδέχεται να έχει προβλήματα κατά τη χρήση του Netflix μέσω του Microsoft Edge. Η εφαρμογή Windows Netflix μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λύση.
  • Ο υπολογιστής μπορεί να παγώσει ξαφνικά όταν είναι ενεργοποιημένος ο Προγραμματισμός επιτάχυνσης GPU υλικού των Windows και το NVIDIA SLI για τη σειρά NVIDIA GeForce GTX10 / RTX 20.
  • Οι ρυθμίσεις του φίλτρου NVIDIA Freestyle δεν αποθηκεύονται μετά την έξοδο από το παιχνίδι.

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη του νέου προγράμματος οδήγησης, μπορείτε να μεταβείτε στη σχετική ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ.

Comments (No)

Leave a Reply