Το νέο εργοστάσιο της TSMC στις ΗΠΑ καθυστέρησε μέχρι το 2028


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Με την ταχεία ανάπτυξη του τεχνολογικού κόσμου, η ανάγκη για τσιπ και η βιομηχανία τσιπ έχει επίσης αυξηθεί. Σε αυτό το πλαίσιο, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές chip στον κόσμο TSMC, εργοστάσια ΗΠΑ ετοιμάζεται να ανοίξει. Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν απροσδόκητες διακοπές σε ορισμένες περιοχές.

Η TSMC καθυστερεί το άνοιγμα του εργοστασίου της Φάσης 2 στις ΗΠΑ

Η Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) δήλωσε ότι η δεύτερη εγκατάσταση κατασκευής ημιαγωγών της στην Αριζόνα θα καθυστερήσει. Αν και δεν έχει δοθεί η ακριβής ημερομηνία, Η εργοστασιακή εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει ένα έως δύο χρόνια. θεωρείται.

Δηλώσεις στην έκθεση κερδών τελευταίου τριμήνου της TSMC Διευθύνων Σύμβουλος Mark Liuσυζήτησαν την κατασκευή του Factory 2 που θα ανοίξει στην Αριζόνα. Τονίζοντας ότι η κατασκευή των εγκαταστάσεων προχωρά με ταχείς ρυθμούς, ο εκτελεστικός διευθυντής διευκρίνισε ότι η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί βρίσκεται ακόμη υπό συζήτηση.

Δήλωση του CEO της Google που τρομάζει τους εργαζόμενους!

Δήλωση του CEO της Google που τρομάζει τους εργαζόμενους!

Ο Sundar Pichai, Διευθύνων Σύμβουλος του τεχνολογικού κολοσσού Google, μετέδωσε τα θλιβερά νέα στους υπαλλήλους του σε μια δήλωση που έκανε στην εταιρεία.

Η εγκατάσταση αναμένεται να ανοίξει για πρώτη φορά το 2026 και να φιλοξενήσει γραμμή παραγωγής 3 nm. Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος Liu? αρχική παραγωγή σύμφωνα με τα τρέχοντα σχέδια Θα ξεκινήσει το 2027 ή το 2028 δήλωσε. Ο μεγαλύτερος λόγος της καθυστέρησης είναι η μείωση των κινήτρων για το έργο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ο CEO Liu είπε ότι η ζήτηση των πελατών στην περιοχή και η βελτιστοποίηση για τα εργοστάσια της TSMC στο εξωτερικό θα καθορίσουν τη διαδικασία παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό το εργοστάσιο Τσιπ 3 nm Δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα παραχθεί ή όχι.

tsmc-1-4-nanometer-processors-running-1

Οι αναλυτές του κλάδου πιστεύουν ότι η TSMC έχει να λάβει μια δύσκολη απόφαση. Δεδομένου ότι 1 εργοστάσιο θα ξεκινήσει την παραγωγή 4 nm το 2025, 2 nm από τη φάση 2 Φαίνεται πιθανό ότι θα μπορούσε να αναβαθμιστεί σε μια πιο σύγχρονη αρχιτεκτονική όπως π.χ

Ο Liu πρόσθεσε ότι η Φάση 1, μόλις λειτουργήσει, θα προσφέρει το ίδιο επίπεδο ποιότητας παραγωγής με τα εργοστάσιά της στην Ταϊβάν.

Comments (No)

Leave a Reply