Το δικαστικό σώμα βγήκε στην οθόνη με το 74ο επεισόδιο! Ο Yekta πυροβολήθηκε


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Το δικαστικό σώμα βγήκε στην οθόνη με το 74ο επεισόδιο!  Ο Yekta πυροβολήθηκε

Η σειρά «Κρίση», που καθήλωσε το κοινό μπροστά στις οθόνες του Kanal D με την ιντριγκαδόρικη ιστορία της τα βράδια της Κυριακής, ανέβασε για άλλη μια φορά τον ενθουσιασμό στα ύψη. Το 74ο επεισόδιο της «Κρίσης» που παρακολουθήθηκε με κομμένη την ανάσα άφησε το στίγμα του στα κοινωνικά δίκτυα με τις πιο πολυσυζητημένες σκηνές. Εδώ είναι η γεμάτη δράση ανακεφαλαίωση του τελευταίου επεισοδίου του “Yargı”…

Ο Οκάν ήθελε να μιλήσει με τον Ιλγκάζ. Έστρεψε το στόμιο του όπλου στον Yekta και είπε, «Όλοι στη Νομική Σχολή του Τίλμεν είναι όμηροι μου, έχω κλείσει τις εισόδους και τις εξόδους». Έδωσε στον Ιλγκάζ 4 ώρες και είπε ότι αν ο Ιλγκάζ δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη καρδιά για τον γιο του εκείνη την εποχή μπορούσε να σκοτώσει κάθε άτομο στο δικηγορικό γραφείο του Τίλμαν.

Ο γιος του Okan, ο οποίος ήταν 16 ετών τη στιγμή της μεταμόσχευσης, ανέβηκε ξαφνικά στο Νο. 8 μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Ο Μετίν Αμίρ τηλεφώνησε στον γενικό εισαγγελέα Nadide και εξήγησε την κατάσταση. Καθώς ο Nadide έφευγε πανικόβλητος, η Efe είδε τον εισαγγελέα και του εξήγησε την κατάσταση. Καθώς οι ομάδες αναλαμβάνουν δράση, η Εφέ και η Ναντίντε φεύγουν για να πάνε στο σημείο.

Αφού πήρε την Yekta όμηρο, ο Okan ζήτησε από την Ceylin να γράψει την ομάδα αίματος της στο χαρτί. Αφού κατέγραψε τον τύπο αίματος του Ceylin, ο Okan εγκατέλειψε τον Yekta και είπε ότι ο Ceylin ήταν συμβατός και θα μπορούσε να του είναι χρήσιμος.

Ο Jaylin είπε στον Mercan ότι αυτό που συνέβη ήταν ένα παιχνίδι για να μην φοβάται. Όλοι είχαν μια συγκινητική στιγμή καθώς η Jaelyn μιλούσε στην κόρη της μέσα σε δάκρυα. Ο Ceylin χρησιμοποιεί τις ακόλουθες δηλώσεις:

Merkan, συνέβη ένα πολύ αστείο πράγμα, ξέρεις; Μας κανόνισαν ένα παιχνίδι μέσα. Υπάρχει ένας τύπος που παίζει τον θυμωμένο άντρα. Έχει ένα όπλο στο χέρι του, αλλά αυτό το όπλο δεν πονάει. Παίζουμε ομήρους στα χέρια του. Όπου και να είναι θα το κάνουμε, δεν θα τον θυμώσουμε καθόλου. Μετά θα έρθει ο πατέρας να μας πάρει. Έτσι κερδίζουμε το παιχνίδι.

Ο Οσμάν και ο Τσινάρ απέκλεισαν την περιουσία τους με τα χρήματα που πούλησαν το σπίτι. Αφού ισοσκελίζει τα χρήματα, τα παραδίδει στον δήμιο Καντίρ. Αν και ο Kadir πήρε τα χρήματά του πίσω, είπε ότι ακόμα δεν έχουν πληρώσει το τίμημα για αυτό που συνέβη σε αυτή τη διαδικασία και ζήτησε από τον Osman να έρθει και να πάρει τον Yekta το βράδυ.

Ο Μετίν Αμίρ πήγε στο σπίτι του Οκάν για να μεταφέρει τον Τζεμ στο νοσοκομείο. Κατά τη μετάδοση των πληροφοριών του Τζεμ στον Ιλγκάζ, ο Αρχηγός Μετίν πληροφορείται ότι οι ομάδες αίματος 5 ατόμων που κρατήθηκαν όμηροι μέσα είναι συμβατές με αυτές του Τζεμ.

Ο Ilgaz επικοινώνησε με τον Okan. Όταν κατάλαβε ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές ήταν έτοιμοι στην ταράτσα, έκλεισε τα παράθυρα. Ενώ ο Οκάν απειλούσε τους πάντες με βελόνες στο χέρι, ο Ιλγκάζ επέμενε να αφήσει ό,τι είχε. Συνειδητοποιώντας ότι ο Ιλγκάζ μπορούσε να δει τι κρατούσε στα χέρια του, ο Οκάν κατάλαβε ότι και αυτός παρακολουθούνταν από τις κάμερες.

Καθώς οι ώρες προχωρούν, ο Οκάν γίνεται πιο θυμωμένος και πιο επιθετικός, γνωρίζοντας ότι η κατάσταση χειροτερεύει για τον γιο του. Δεν βρέθηκε κατάλληλη καρδιά για τον Τζεμ. Ο αρχηγός Μετίν μίλησε με τη μητέρα του Τζεμ, αλλά δεν βοήθησε. Ο Μετίν φεύγει, χωρίς να ξέρει τι να κάνει, όταν ένας ετοιμοθάνατος άνδρας με την ίδια ομάδα αίματος μεταφέρεται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Ο Οκάν χώρισε τους ομήρους στο γραφείο σε δύο ομάδες. Όσοι δεν ταίριαζαν με τον τύπο αίματος πήγαν σε άλλο δωμάτιο. Αν και ο Μερκάν νόμιζε ότι αυτό που συνέβαινε ήταν παιχνίδι, δεν άντεχε άλλο. Η κατάσταση του Yeshim επιδεινώθηκε μετά την ένεση. Με μια μητρική απόγνωση, η Τζέιλιν είπε στον Οκάν, «Σε παρακαλώ, άφησε την κόρη μου να μείνει κι αυτή εδώ» και παρακάλεσε τον Μερκάν να είναι με την Εκτά. Όταν ο Okan είδε την κατάσταση της Jaylin, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και δέχτηκε.

Ο αδερφός του Γιαν ήρθε στον Οσμάν από περιέργεια γιατί δεν είχε ακούσει τίποτα από τον αδερφό του για αρκετό καιρό. Ο Οσμάν αγνόησε τον αδερφό του Τζαν, λέγοντας ότι δεν ήξερε γι’ αυτόν.

Ο Jaylin δεν μπορούσε να μείνει ήσυχος καθώς η κατάσταση του Yeshim χειροτέρευε κάθε λεπτό. Είπα στον Οκάν, «Είναι και κόρη πατέρα, έχει και έναν άντρα που τον αποκαλώ πατέρα. Είσαι πραγματικά δολοφόνος; «Δεν θα σε βοηθήσει αν του συμβεί κάτι», είπε. Ο Okan δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτό και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει φάρμακο για τον Yeshim.

Χάρη στις προσπάθειες των Yekta και Laçin, ο Ilgaz και οι ομάδες κατάφεραν να σώσουν τον Mercan. Αφού σώθηκε ο Μερτζάν, είπε στον Ιλγκάζ: «Σώσε και τη μητέρα μου». Ήταν εδώ που ο Mercan αποκάλεσε για πρώτη φορά τη Jaylin μητέρα.

Το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την τελευταία στιγμή, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αφού έλαβε την είδηση ​​του θανάτου του, η οικογένειά του ήταν απρόθυμη να δωρίσει τα όργανά του. Αφού ο Αρχηγός Μετίν μίλησε με την οικογένεια, πείστηκαν ότι τα παιδιά τους έπρεπε να γίνουν δωρητές.

Ακούγοντας τις φωνές, ο Οκάν πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Όταν είδε τον Yekta και τον Laçin να κινούνται, ρώτησε πού ήταν ο Mercan. Όταν ο Yekta είπε, “Τον πήραν, αγαπητέ μου”, ο Okan πυροβόλησε δύο φορές, χτυπώντας τον Yekta. Τα τελευταία λόγια του Yekta ήταν «Ceylin, συγχώρεσέ με».

Comments (No)

Leave a Reply