Το δικαστικό σύστημα κράτησε την ανάσα του – περιοδικό Ειδήσεις


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Το δικαστικό σύστημα κράτησε την ανάσα του


Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου που κυκλοφόρησε. Ενώ οι στιγμές που ο Ilgaz και η Jaylin μαλώνουν αυξάνουν την περιέργεια για το τι συνέβη μεταξύ των δύο, ένας νέος φόνος εντείνει την ένταση. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης Funda Arar θα είναι καλεσμένος στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής και ενώ ο Arar κάνει πρόβες, ένα νεκρό σώμα βγαίνει από τη θήκη οργάνων, προκαλώντας σύγχυση.

Οι Kaan Urgancıoğlu και Pınar Deniz είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς, όπου η βασική συγγραφέας της Sema Ergenekon συναντά τον σκηνοθέτη του Ali Bilgin, ενώ οι Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskin, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk. , Nilgün Türksever, Onur özaydın, Beren Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Ulvi Kahyaoğlu, çagla demir, alican altun, Özlem turay και ayşen sezerel, συμμετέχουν στο ve atş στη νέα σεζόν. Το συναρπαστικό νέο επεισόδιο της Κρίσης θα είναι στο Kanal D την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 20.00!


Comments (No)

Leave a Reply