Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft φέρνει την ανίχνευση ακτίνων στη μεσαία κατηγορία


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Microsoftειδικά σε κάρτες γραφικών με λίγη μνήμη ανίχνευση ακτίνων θέλει να βελτιώσει την απόδοσή του. Στο πλαίσιο αυτό, ο τεχνολογικός κολοσσός υπέβαλε αίτηση για νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η καινοτομία ανίχνευσης ακτίνων εστιάζει στην ελαχιστοποίηση του φορτίου μνήμης της τεχνολογίας.

Σήμερα, η τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων απαιτεί μεγάλες ποσότητες μνήμης. Αυτό αναγκάζει την κάρτα γραφικών να καταλαμβάνει σημαντικό χώρο κατά τη χρήση της μνήμης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι προσιτές κάρτες γραφικών μεσαίας κατηγορίας αποτυγχάνουν επίσης στην ανίχνευση ακτίνων.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft, από την άλλη πλευρά, ακολουθεί μια δυναμική προσέγγιση που αλλάζει την ποιότητα της ανίχνευσης ακτίνων σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με τους πόρους του συστήματος. Σύμφωνα με τη Microsoft, τα αντικείμενα που θεωρούνται πιο σημαντικά θα αποδίδονται σε υψηλότερη ποιότητα. Αυτό θα περιορίσει τη χρήση της μνήμης λιγότερο σημαντικών στοιχείων.

Η Samsung στοχεύει ψηλά!  Ο αντίπαλος της NVIDIA κάνει το πρώτο βήμα προς ένα τσιπ AI

Η Samsung στοχεύει ψηλά! Ο αντίπαλος της NVIDIA κάνει το πρώτο βήμα προς ένα τσιπ AI

Η Samsung στοχεύει να γίνει μια από τις εταιρείες που κατασκευάζουν υλικό τεχνητής νοημοσύνης με το τσιπ Mach-1. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες του νέου τσιπ…

Η καινοτομία της Microsoft θα μπορούσε να ανοίξει μια νέα σελίδα σε κάρτες γραφικών μεσαίας κατηγορίας με 8 GB ή λιγότερο VRAM. Η μεταβλητή δομή του συστήματος μπορεί να επιτρέψει την προσαρμογή της κάρτας γραφικών σε διαφορετικούς φόρτους εργασίας παιχνιδιών και εφαρμογών.

Αυτό θα κάνει την τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων σε πραγματικό χρόνο ακόμη πιο δημοφιλή στη βιομηχανία παιχνιδιών και γραφικών. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πώς η Microsoft θα προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα. Με την επίτευξη συμφωνίας με τους κατασκευαστές καρτών γραφικών, μπορεί να προσφέρει νέο σχεδιασμό υλικού.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορεί η τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων να γίνει mainstream; Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τις απαντήσεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Οι απόψεις σας είναι πολύτιμες για εμάς.

Comments (No)

Leave a Reply