Τι συνέβη στο επεισόδιο 6 του Wishing Stone; Ένα τρομερό σχέδιο αποκαλύφθηκε


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Τι συνέβη στο επεισόδιο 6 του Wishing Stone;  Ένα τρομερό σχέδιο αποκαλύφθηκε


Στο νέο επεισόδιο της σειράς? Μαθαίνοντας την αυτοθυσία του Φιγκέν, ο Μουσταφά προσπαθεί να πάρει πίσω τα χρήματά του και τα καταφέρνει. Ο Μουσταφά παρέδωσε τα χρήματα στον Γιομέρ χωρίς να αγγίξει ούτε μια δεκάρα. Ο Γιομέρ, που ήθελε να ακούσει τι είχε συμβεί από το στόμα του Μουσταφά, του έδωσε ένα κλαδί ελιάς. Ο Κενάν ήρθε στην έπαυλη. Είδε τον Μουσταφά και τον Φιγκάν μαζί στο εξώ σπίτι. Ο Φιγκέν συστήνει τον Μουσταφά στον Κενάν ως Γιλμάζ, γιο του φίλου του πατέρα του. Η Σεβντά, που έμαθε ότι ο Κενάν θα παντρευτεί τη Φιγκέν, βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο. Η Sevda πήρε τους νεόνυμφους ψώνια για ένα νυφικό και μετά το κοστούμι του γαμπρού. Αποφασισμένη να ξεφορτωθεί την Τζεμρέ, η Ριουτσάν την πηγαίνει πίσω στη μονάδα φροντίδας παιδιών. Οι αρχές ενημέρωσαν αμέσως τον Masid για την κατάσταση. Η Maseed, που έφυγε πανικόβλητη από το σπίτι της, συνάντησε μια κατάσταση που δεν περίμενε όταν έφτασε στον κοιτώνα. Αποφασίζοντας να βοηθήσει τον Μουσταφά για την Τζεμρέ, η Γιομέρ τον προσλαμβάνει να δουλέψει στο Rona Manor με ψεύτικη ταυτότητα.

Αποφασισμένη να γίνει διάσημη, η Έμπρου πηγαίνει στο πρακτορείο για τις φωτογραφίες. Η νεαρή κοπέλα δεν είχε ιδέα τι σχέδια περνούσαν από το μυαλό του Αράς… Η Φιγκέν, που πήγε στο δωμάτιο της Σεβντά για να την καλέσει σε δείπνο, σοκαρίστηκε βλέποντάς την με το δικό της νυφικό. Η Φίγκαν, θυμωμένη με τον εαυτό της που πίστεψε τη Σεβντά έστω και για μια στιγμή, έφυγε από το δωμάτιο. Η Σεβντά, που πήγε στην πιο σκοτεινή γωνιά του κήπου με το νυφικό της, εξομολογήθηκε στον Κενάν τη ζήλια που ένιωθε εδώ και χρόνια. Ο Ryuchan πηγαίνοντας τον Jemre στο ορφανοτροφείο χωρίς τη γνώση κανενός δημιουργεί νέα προβλήματα. Ένας αξιωματούχος που είχε επισκεφτεί προηγουμένως τη Rona Manor είπε ότι ήταν πλέον αδύνατο για την Τζεμρέ να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Μουσταφά τρελάθηκε όταν έμαθε ότι η κόρη του έμεινε πίσω στο ορφανοτροφείο.

Παίρνοντας τη Φίγκεν μαζί του, ο Μουσταφά πήρε την κόρη του από τον κοιτώνα. Ο Μουσταφά, η Φιγκέν και η Τζεμρέ πέρασαν τη νύχτα στο παλιό σπίτι της οικογένειας Γιλμάζ. Η τελευταία φορά που γίναμε οικογένεια ήταν εδώ… Ο Αράς, που δεν μπορούσε πια να κρύψει την κατάσταση από τη μητέρα του και την Τζεμρέ, είπε στον πατέρα του τι είχε κάνει ο Ρουτσάν. Σε γωνία, ο Μασίντ ζήτησε βοήθεια από τον φυλακισμένο Χαρούν. Προσποιούνται τις γιαγιάδες για να πάρουν το νεφρό ενός παιδιού; Η κόλαση είναι άδεια, όλοι οι διάβολοι είναι σε αυτό το αρχοντικό! Ο διευθυντής του ορφανοτροφείου τηλεφώνησε πρώτα το πρωί στη Ρόνα και είπε στον Χαρούν ότι η Τζεμρέ δεν ήταν στον κοιτώνα. Αυτή η κατάσταση έκανε τον Χαρούν ακόμα πιο νευρικό. Αστυνομικές ομάδες έκαναν έφοδο στη γειτονιά και βρήκαν τη Φιγκέν και την Τζεμρέ στο σπίτι που διέμεναν. Ενώ το δίδυμο οδηγήθηκε από τις ομάδες στο αστυνομικό τμήμα, ο Μουσταφά αφέθηκε να παρακολουθεί αβοήθητος την εξέλιξη. Μαθαίνοντας από τον Μουσταφά ότι η κόρη του έχει συλληφθεί, ο Yomer ζητά βοήθεια από τον Harun Rona. Η Feagan, η οποία είπε ότι ήταν υπηρέτρια στο Rona Manor κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο αστυνομικό τμήμα, δεν μπορούσε να πείσει κανέναν. Με την παρέμβαση του Χαρούν, η αλήθεια αποκαλύπτεται και η Φιγκέν απελευθερώνεται. Το πρώτο άτομο που ρώτησε ήταν η Τζεμρέ. Ο Φιγκέν, που ήθελε να πάει στον κοιτώνα για να δει τον Τζεμρέ, τον εμπόδισαν ο Γιόμερ και ο Κενάν. Ο Χαρούν πήγε σύντομα στον κοιτώνα και πήρε την Τζεμρέ πίσω στην έπαυλη. Επιστρέφοντας στην έπαυλη, ο Μουσταφά μαθαίνει ότι η Φιγκέν και η Τζεμρέ έχουν σωθεί. Βλέποντας τη Φίγκεν μπροστά του όταν δεν το περίμενε, ο Άσουμαν αυτή τη φορά δεν έκρυψε τη χαρά του από την κόρη του. Ο Σινάν είπε στη μητέρα του, που ήταν κλειδωμένη στο δωμάτιο από τη γιαγιά του, ότι η Τζεμρέ είχε επιστρέψει σπίτι. Ο Yomer αρρώστησε όταν είδε αφίσες της κόρης του Ebru με μπικίνι να κρέμονται σε όλη την πόλη. Η Σεβντά, η οποία συναντήθηκε με τον Εφκάν μετά από αίτημα της γιαγιάς της για το μέλλον της εκμετάλλευσης, εξεπλάγη από αυτό που συνέβη όταν είδε το δικό της πορτρέτο μπροστά της. Μη μπορώντας να αντισταθεί στην επιμονή της μητέρας του, ο Σινάν άνοιξε την πόρτα και την οδήγησε έξω. Ο Ryuchan, που αποφάσισε να μιλήσει με την Cemre, βγήκε από την έπαυλη για να βρει το κοριτσάκι. Ο Ριούχαν ζήτησε συγγνώμη από την Τζεμρέ. Λυπάμαι πολύ που σε στεναχώρησα και σε έκλαψα.

μπορείς να με συγχωρήσεις

Θα καταφέρεις να ξεχάσεις όλα τα άσχημα πράγματα που έχω κάνει; Ο Aras και ο Maside, που πιστεύουν ότι το μέλλον του holding εξαρτάται από τον γάμο της Sevda και του Efkan, πίεσαν τη νεαρή κοπέλα. Ο Yomer, ο οποίος ζήτησε βοήθεια από τον Aras για να αφαιρέσει τις αφίσες της κόρης του, δεν έλαβε την απάντηση που περίμενε. Στην τελική σκηνή της σειράς? Ο Ömer, ο οποίος άκουσε τη συνομιλία του Macide και του Rüçhan, έμαθε ότι οι δύο γυναίκες αναζητούσαν το νεφρό της Cemre. Ο Ασουμάν, επιστρέφοντας από τη βραδινή αγορά, είδε τη Σεβντά και τον Κενάν χείλος με χείλος.


Comments (No)

Leave a Reply