Τι θα προσφέρει το τσιπ AMD Ryzen Kraken Point;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η AMD ετοιμάζεται να προσθέσει ένα νέο τσιπ στη σειρά κινητών επεξεργαστών της Ryzen. Ο σχεδιασμός του τσιπ, που ονομάζεται Kraken Point, αναμένεται να απευθύνεται στο τμήμα απόδοσης που κυριαρχεί η Intel στους φορητούς υπολογιστές. εντάξει AMD Ryzen Kraken Point Τι υπόσχεται;

Το τσιπ AMD Ryzen Kraken Point θα είναι 8πύρηνο

Kraken Point, Κατασκευή 4nm της TSMC Θα χρησιμοποιήσει τη διαδικασία και θα έχει ένα μονολιθικό σχέδιο καλουπιού. Σε αντίθεση με τους κορυφαίους επεξεργαστές κινητών της AMD, θα τροφοδοτεί μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. της εταιρείας τέσσερις αποδοτικοί και τέσσερις πυρήνες υψηλής απόδοσης Αναμένεται να αποδεχθεί το σχέδιο.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του τσιπ Kraken Point, το οποίο θα περιλαμβάνει πυρήνες Zen 5c, είναι ο συμπαγής σχεδιασμός και χαμηλή ενεργειακή ζήτηση θα είναι. Η AMD θα δώσει προτεραιότητα στους πυρήνες Zen 5 υψηλής απόδοσης σε αυτούς τους επεξεργαστές. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα υπάρξει απώλεια απόδοσης.

Η Intel θα ανοίξει νέους δρόμους με την κάρτα γραφικών που θα κυκλοφορήσει φέτος!

Η Intel θα ανοίξει νέους δρόμους με την κάρτα γραφικών που θα κυκλοφορήσει φέτος!

Η Intel θα προσφέρει υποστήριξη PCIe Gen 5 x16 για τη σειρά Arc “Battlemage”. Αυτό σημαίνει μεγάλη διαφορά στην απόδοση σε σύγκριση με τη διεπαφή PCIe Gen 4.

Από την πλευρά των γραφικών, το Kraken Point Αρχιτεκτονική RDNA 3.5 αναμένεται να συνεχιστεί. Λέγεται ότι έχει σχετικά μικρότερο αλλά αποτελεσματικό iGPU. Έχει αναφερθεί ότι αυτό το iGPU θα περιέχει 4 WGP (επεξεργαστές ομάδας εργασίας). Συγκριτικά, η σειρά RX 7000 έχει 16 WGP.

Το νέο iGPU λέγεται ότι είναι ένα βήμα πιο πάνω από τα ενσωματωμένα γραφικά σε οικονομικά κινητούς επεξεργαστές, αλλά δεν θα είναι τόσο ισχυρό όσο τα κορυφαία μοντέλα. Αυτό θα επηρεάσει ιδιαίτερα την απόδοση παιχνιδιών φορητών υπολογιστών που είναι προσανατολισμένοι στον προϋπολογισμό.

Η AMD θα προσφέρει μια διαμόρφωση υβριδικού πυρήνα και μια νέα iGPU στο Kraken Point. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσος ανταγωνιστής των επεξεργαστών Intel Core Ultra 5 και Ultra 7. Τα μοντέλα Ryzen που βασίζονται στο νέο τσιπ αναμένεται να παρουσιαστούν εντός του έτους.

Comments (No)

Leave a Reply