Τι είναι η οπτική τεχνολογία PCI Express 6.0;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Χάρη στο πρότυπο PCI Express, ο κόσμος των υπολογιστών έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Το PCI Express 6.0, το οποίο επιτρέπει μεγαλύτερη μεταφορά δεδομένων σε ένα μόνο εύρος ζώνης, είναι πλέον διαθέσιμο με χάλκινα καλώδια. Σε αυτό το πλαίσιο θα κάνει επανάσταση οπτική τεχνολογία PCI Express 6.0 αναπτηγμένος.

Το PCI Express 6.0 με οπτική συνδεσιμότητα γίνεται πραγματικότητα

Η Nubis Communications, η οποία ξεχωρίζει για τις λύσεις οπτικής σύνδεσης υψηλής πυκνότητας, και η Alphawave IP, η οποία κατασκευάζει πυρίτιο για σύνδεση υψηλής ταχύτητας, έχουν δημιουργήσει μια νέα συνεργασία. Αντίστοιχα, οι δύο εταιρείες θα ξεκινήσουν σύντομα PCI Express 6.0 θα επιδείξει την τεχνολογία του.

κέντρο διακομιστή netas

Η νέα τεχνολογία, που θα εμφανιστεί στην έκθεση DesignCon, αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας κοινά προϊόντα των δύο εταιρειών. Χάρη στον γραμμικό οπτικό κινητήρα Nubis XT1600 σε μια λωρίδα Κίνηση 64 GT/s Έγινε δυνατό. Η οπτική κυματομορφή μπορεί να δημιουργηθεί συνδέοντας το υποσύστημα Alphawave Semi PCIe στο XT1600.

Η Samsung έρχεται με νέα ενημέρωση κάμερας!

Η Samsung έρχεται με νέα ενημέρωση κάμερας!

Η Samsung ετοιμάζει μια νέα ενημέρωση κάμερας για το Galaxy S24. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες του πεδίου ενημέρωσης και τα νέα μας…

Θα παρουσιαστεί στην έκθεση PCI Express 6.0 με οπτική σύνδεση; Θα τροφοδοτήσει μια νέα γενιά αρχιτεκτονικών κέντρων δεδομένων. Ο γιγαντιαίος διακομιστής θα επεκτείνει τις αποστάσεις σύνδεσης των κέντρων. Αν και έχει το ίδιο εύρος ζώνης, θα παρέχει πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια σε σύγκριση με τον χαλκό.

Σύμφωνα με τη δήλωση IP Nubis και Alphawave, οπτική μετάδοση Κέντρα δεδομένων με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη Θα φέρει μια νέα πνοή. Αυτό θα επιτρέψει μεγαλύτερα συμπλέγματα AI/ML. Αυτό θα αυξήσει την ταχύτητα ανάπτυξης μοντέλων AI.

Οπτικός κινητήρας Nubis High Density XT1600; Ενσωματώνει 16 λωρίδες συνδεσιμότητας PCIe Gen 6 σε ένα πακέτο. Χάρη στην τεχνολογία του γραμμικού προγράμματος οδήγησης, μπορεί να μεταδίδει απευθείας σήματα PCIe 6.0. Αυτό μειώνει το κόστος.

Τι νομίζετε; Φροντίστε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.

Comments (No)

Leave a Reply