Τεράστια συμφωνία μεταξύ Samsung και Qualcomm!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Κατασκευασμένο από τη Samsung 2023 Πολλές νέες πληροφορίες κοινοποιήθηκαν στην τελική συνάντηση για τη χρονιά. Ένα από αυτά αφορούσε τη συνεργασία της Samsung με την Qualcomm. Σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε η ανώτατη διοίκηση της εταιρείας, τα τηλέφωνα ναυαρχίδα της μάρκας αντίρριο Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε επεξεργαστές.

Η συμφωνία μεταξύ Samsung και Qualcomm ανανεώθηκε!

Ενώ ο Snapdragon χρησιμοποιήθηκε στη σειρά Galaxy S24 Ultra της Samsung, το γεγονός ότι τα Galaxy S24 και S24+ έρχονται μόνο με Exynos σε πολλές χώρες έχει οδηγήσει σε ισχυρισμούς ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών θα λήξει σύντομα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συνεργασία της Samsung με την Qualcomm έχει στεφθεί με νέα συμφωνία.

qualcomm-snapdragon

Η διοίκηση της Qualcomm έκανε επίσης μια δήλωση μέσω επίσημων καναλιών για τη σχέση της με τη Samsung. μακροπρόθεσμα Επιβεβαιώνοντας ότι η στρατηγική συνεργασία θα συνεχιστεί, αυτή η συμφωνία Snapdragon 8 Τόνισε ότι οι σειριακές επεξεργαστές δείχνουν την αξία τους.

Samsung έκπληξη!  Ανακοινώθηκαν smartphone με τις καλύτερες οθόνες

Samsung έκπληξη! Ανακοινώθηκαν smartphone με τις καλύτερες οθόνες

Σύμφωνα με το DxOMark, ανακοινώθηκαν τα smartphone με τις καλύτερες οθόνες! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες και τα νέα μας για το θέμα…

Όλες αυτές οι εξελίξεις αναμένεται να εμφανιστούν στα κορυφαία μοντέλα της Samsung, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. MediaTek Μας δείχνει ότι δεν θα χρησιμοποιεί CPU. Ωστόσο, η εταιρεία Galaxy S25 Η παραγωγή της σειράς θα γίνει εξ ολοκλήρου από τον ίδιο. 3 νανόμετρα Λέγεται ότι σχεδίαζε επεξεργαστές. Σύντομα θα δούμε αν αυτοί οι επεξεργαστές μπορούν να ανταγωνιστούν τη σειρά Snapdragon 8.

SDNshiftdelete.net

Η συμμαχία με την Qualcomm δίνει στη Samsung Apple iPhoneΠαραμένει θέμα περιέργειας για το τι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα θα προσφέρει. προφανώς 2024 Η χρονιά έφερε επίσης πολλές νέες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας. έκπληξη θα φέρει μαζί του.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Οι ιδέες σας είναι πολύτιμες για εμάς.

Comments (No)

Leave a Reply