Τεράστια ενίσχυση απόδοσης με την ενημέρωση κάρτας γραφικών Intel Arc! – SDN


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Intel, η οποία κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς στην αγορά των επεξεργαστών, κυκλοφόρησε μια ενημέρωση που παρέχει αυξήσεις απόδοσης για τις κάρτες γραφικών Arc. Αντίστοιχα, η ενσωματωμένη Intel κυκλοφόρησε μια σημαντική ενημέρωση για τους επεξεργαστές Meteor Lake Intel Core Ultra με κάρτες γραφικών Arc. Με την ενημέρωση, η απόδοση της κάρτας γραφικών Intel Arc θα αυξηθεί κατά μέσο όρο κατά 155 τοις εκατό. Λοιπόν, για ποια παιχνίδια υπόσχεται αύξηση της απόδοσης αυτή η ενημέρωση κάρτας γραφικών Intel Arc;

Βελτιωμένη απόδοση gaming με την ενημέρωση κάρτας γραφικών Intel Arc

Η εστίαση της AMD και της Nvidia στις κάρτες γραφικών υψηλής και μεσαίας κατηγορίας έχει αποδυναμώσει την αγορά των καρτών γραφικών αρχικού και μεσαίου επιπέδου. Συνειδητοποιώντας αυτό το κενό, η Intel προσπαθεί να το καλύψει με κάρτες γραφικών Arc.

Intel Arc Update, Intel Arc Graphics, Intel Arc Directx 11 Update, Intel Arc Performance Boost,

Από την άλλη πλευρά, οι κάρτες γραφικών Intel Arc αποτελούν το επίκεντρο της κριτικής για την απόδοση του gaming από την ημέρα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά. Εδώ η Intel κυκλοφόρησε την ενημέρωση DirectX 11 για κάρτες γραφικών Arc σε επεξεργαστές όπως Core Ultra 7 155H, Ultra 5 125H και Ultra 9 185H. Με την ενημέρωση DirectX 11 FPS, η απόδοση καρέ παιχνιδιού αυξήθηκε κατά 7 τοις εκατό σε 155 τοις εκατό.

Κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση των Windows 11!  Τι άλλαξε;

Κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση των Windows 11! Τι άλλαξε;

Κυκλοφόρησε η πολυαναμενόμενη ενημέρωση έκδοσης Windows 11 Moment 5. Τι προσφέρει λοιπόν στους χρήστες αυτή η έκδοση; Να τι νέο υπάρχει…

Η πιο εντυπωσιακή απόδοση ήταν μια αύξηση 65 τοις εκατό στους ρυθμούς καρέ στο Call of Duty: Infinite Warfare και στο Assassin’s Creed Syndicate. Η μεγαλύτερη αύξηση μεταξύ των παιχνιδιών με υποστήριξη DirectX 11 ήταν η αύξηση του ρυθμού καρέ κατά 155 τοις εκατό στο Just Cause 4.

Παιχνίδια με αυξημένη απόδοση καρέ με την ενημέρωση της κάρτας γραφικών Intel Arc DirectX 11:

Ενα παιχνίδι Αύξηση FPS (%)
Assassin’s Creed Syndicate (DX11) 65
Call of Duty: Infinite Warfare (DX11) 17
Divinity Original Sin 2 (DX11) 25
Far Cry 5 (DX11) 8
Halo: The Master Chief Collection (DX11) 19
Χρειάζονται δύο (DX11) 24
Just Cause 3 (DX11) 18
Just Cause 4 (DX11) 155
Palworld (DX11) 14
Rise of the Tomb Raider (DX11) 9
Σκουριά (DX11) 9
SCUM (DX11) 6
Sid Meier’s Civilization VI (DX11) 27
Snowrunner (DX11) 49
Warframe (DX11) 7
XCOM 2 (DX11) 8

Αν και οι κάρτες γραφικών Intel Arc παρέχουν σημαντική ώθηση απόδοσης με την ενημέρωση DirectX 11, όπως γνωρίζετε, τα πρόσφατα παιχνίδια συνήθως υποστηρίζουν το DirectX 12. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι κάρτες γραφικών Intel Arc έχουν προχωρήσει πολύ από τότε, στο που έχουν διατεθεί στην αγορά.

Ενώ πιστεύαμε ότι το να παίζουμε παιχνίδια με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ήταν ένα όνειρο, η Intel ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σε μια πολύ σημαντική ανάγκη. Ωστόσο, οι κάρτες γραφικών Intel Arc εξακολουθούν να είναι αδύναμες όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη και τα παιχνίδια. Ίσως ο τεχνολογικός γίγαντας θα μπορέσει να σβήσει αυτή την αδυναμία με τις νέες κάρτες γραφικών Arc.

Comments (No)

Leave a Reply