Τα παλιά παιχνίδια θα ανανεωθούν με το Nvidia RTX Remix!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η ανακατασκευή παλαιών παιχνιδιών και η κυκλοφορία τους ως remake έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο του gaming τα τελευταία χρόνια. Ενώ γίνονται remakes πολλών σειρών όπως το Resident Evil και το GTA, Nvidia λαμβάνοντας υπ ‘όψιν ότι RTX Remix Θα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε όλα τα παιχνίδια με τη νέα τεχνολογία που ονομάζεται

Είναι δυνατή η επεξεργασία παλαιών παιχνιδιών με το Nvidia RTX Remix

Η Nvidia κυκλοφόρησε μια ανοιχτή έκδοση beta του RTX Remix, επιτρέποντας στους modders να αναβαθμίσουν τα γραφικά των παλαιότερων παιχνιδιών τους. Χάρη στο RTX Remix, οι παίκτες. Θα μπορεί να προσθέσει ανίχνευση ακτίνων, DLSS και άλλες τεχνολογίες γραφικών σε παιχνίδια που είναι κατασκευασμένα σε DirectX 8 και 9.

RTX Remix; Θα ανοίξει τα δημοφιλή εφέ της Nvidia για παίκτες, όπως ο φωτισμός με ακτινοβολία, ο φωτισμός περιβάλλοντος και οι αντανακλάσεις. Οι modders θα μπορούν επίσης να προσθέτουν νέα υλικά και υφές χρησιμοποιώντας εργαλεία που βασίζονται σε AI.

Τι είναι το Palworld που ανατρέπει τις λίστες του Steam και τι παιχνίδι είναι αυτό;

Τι είναι το Palworld που ανατρέπει τις λίστες του Steam και τι παιχνίδι είναι αυτό;

Τι είδους παιχνίδι σπάει το Palworld στις λίστες του Steam μόλις βγει; Εξηγήσαμε το παιχνίδι που είναι στην ατζέντα όλων!

Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι δυνατή η μετατροπή των κλασικών παιχνιδιών της δεκαετίας του 2000 σε γραφικά νέας γενιάς χωρίς βαθιά γνώση προγραμματισμού. Γνωρίζουμε ότι μια ομάδα διαμορφωτών Half-Life 2 έχουν αναπτύξει στο παρελθόν ένα παιχνίδι μηχανών Source με αυτήν την τεχνολογία.

Με την τελευταία λύση του γίγαντα υλικού, οποιοσδήποτε θα μπορεί να κατεβάσει δωρεάν τα εργαλεία RTX Remix και να αρχίσει να εργάζεται στα δικά του έργα remaster.

SDNshiftdelete.net

Οι παραγωγές που προετοιμάζονται με το RTX Remix περιλαμβάνουν πολλά παιχνίδια όπως το Deus Ex, το Unreal Tournament 2004 και το Freedom Force. Περισσότερα παιχνίδια αναμένεται να γίνουν συμβατά με το RTX Remix με την πάροδο του χρόνου.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Comments (No)

Leave a Reply