Τα γυρίσματα της ταινίας The Color of Victory ξεκίνησαν


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Τα γυρίσματα της ταινίας The Color of Victory ξεκίνησαν


Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «The Color of Victory», της οποίας η παραγωγή και η σκηνοθεσία είναι του Abdullah Oguz. Η ταινία θα αφηγηθεί την ιστορία της αντίστασης που ξεκίνησε στην Ανατολία κατά των εχθρικών δυνάμεων στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη το 1919, πλαισιώνοντάς την γύρω από τον θρύλο του General Harrington Cup, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά επιτεύγματα στην ιστορία της Δημοκρατίας. .

Τον κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας, το ιδρυτικό μέλος της Φενερμπαχτσέ και θρυλικό καπετάνιο Γκαλίπ Κουλακσίγκογλου, θα υποδυθεί ο Κουμπιλάι Άκκα, ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Η Gülper Özdemir θα εμφανιστεί ενώπιον του κοινού στον ρόλο του Payker στην ταινία.

Ο Nejat İşler θα παίξει το ρόλο του “Sabri Toprak”, ο Timuçin Esen στο ρόλο του “Topkapılı Cambaz”, ο Yiğit Özşener τον ρόλο του “Mustafa Kemal Pasha”, η Gonca Vuslateri τον ρόλο της “Vera” και η Birce Akalay. θα ερμηνεύσει τον ρόλο του «Khalide Edib Adivar». Οι ηθοποιοί εμφανίστηκαν στον Τύπο πριν από τα γυρίσματα στην πλατεία Beyazut. Η Birce Akalay θα υποδυθεί την Halide Edib Adıvar.

Η Birche Akalai που υποδύεται τον Khalide Edib Adivar είπε: «Η Khalide Edib ήταν μια πολύ σημαντική προσωπικότητα κατά τη διάρκεια και πριν από τον εθνικό αγώνα. Αφιέρωσε τη ζωή του στην εκπαίδευση των κοριτσιών και είναι επίσης στρατιώτης. «Μου δίνει τεράστια υπερηφάνεια που παίζω ένα τόσο σημαντικό πρότυπο για τη χώρα μας», είπε.

Η πολυαναμενόμενη παραγωγή, με την υπογραφή του Abdullah Oguz και με διάσημους αστέρες στο καστ της, θα συναντήσει το κοινό στη μεγάλη οθόνη το πρώτο εξάμηνο του 2024.


Comments (No)

Leave a Reply