Τα αποτελέσματα της βαθμολογίας ανακοινώνονται στις 6 Σεπτεμβρίου 2023! Ποια ήταν η μεγαλύτερη προβολή χθες;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Τα αποτελέσματα της βαθμολογίας ανακοινώνονται στις 6 Σεπτεμβρίου 2023!  Ποια ήταν η μεγαλύτερη προβολή χθες;


Ως γνωστόν, κάθε πρωί ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της βαθμολογίας για την προηγούμενη ημέρα. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τηλεθέασης των εκπομπών που προβλήθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου αναρωτιέται κανείς ποιες παραγωγές βρίσκονται στην πρώτη κατάταξη. Οι χθεσινές παραγωγές με τις περισσότερες προβολές καθορίστηκαν από τις προτιμήσεις του κοινού.

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα τηλεθέασης για τις εκπομπές που προβλήθηκαν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου. Το «MasterChef Turkey All Star», το οποίο συνάντησε το κοινό στο TV8, κατέλαβε το πρώτο στο Total, το «Muge Anlı and Tatlı Sert», το οποίο προβλήθηκε στο ATV, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το «Recep İvedik 5», που προβλήθηκε στο Fox, στην τρίτη θέση. .

Στην ΕΕ, το “MasterChef Turkey All Star” κατέλαβε την πρώτη θέση, το “Muge Anlı and Tatlı Sert” κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το “MasterChef Turkey All Star” την τρίτη θέση.

Τα αποτελέσματα της βαθμολογίας ανακοινώνονται στις 6 Σεπτεμβρίου 2023. Ποια ήταν η μεγαλύτερη τηλεθέαση χθες;Ποιες εκπομπές παίζονται απόψε;

Ποιες εκπομπές παίζονται απόψε;
Comments (No)

Leave a Reply