Τα αποτελέσματα της βαθμολογίας ανακοινώνονται στις 20 Οκτωβρίου 2023! Ποια ήταν η μεγαλύτερη τηλεθέαση χθες;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Τα αποτελέσματα της βαθμολογίας ανακοινώνονται στις 20 Οκτωβρίου 2023!  Ποια ήταν η μεγαλύτερη τηλεθέαση χθες;


Ως γνωστόν, κάθε πρωί ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της βαθμολογίας της προηγούμενης ημέρας. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τηλεθέασης των εκπομπών που προβλήθηκαν στις 20 Οκτωβρίου αναρωτιέται κανείς ποιες παραγωγές κατέλαβαν την πρώτη θέση. Οι παραγωγές με τις περισσότερες προβολές χθες καθορίστηκαν από τις προτιμήσεις του κοινού.

20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα βαθμολογιών για τα προγράμματα που μεταδόθηκαν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.

Συνολικά, το “Cranberry Sherbeti”, που συνάντησε το κοινό στο Show TV, κατέλαβε την 1η θέση, το “Cranberry Sherbeti (Σύνοψη)”, το οποίο μεταδόθηκε επίσης στο Show TV, κατετάγη 2ο, και το “MasterChef Turkey All Star”, που προβλήθηκε στο TV8, το 3ο πρόγραμμα της κατάταξης.

Στην ΕΕ, το “Cranberry Sherbet” κατέλαβε την 1η θέση, το “Cranberry Sherbet (Σύνοψη)” – 2ο, και το “MasterChef Turkey All Star” – 3ο.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης ανακοινώνονται στις 20 Οκτωβρίου 2023. Ποια ήταν η μεγαλύτερη προβολή χθες;Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης ανακοινώνονται στις 20 Οκτωβρίου 2023. Ποια ήταν η μεγαλύτερη προβολή χθες;Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης ανακοινώνονται στις 20 Οκτωβρίου 2023. Ποια ήταν η μεγαλύτερη προβολή χθες;Ποιες σειρές παίζονται απόψε;

Ποιες σειρές παίζονται απόψε;
Comments (No)

Leave a Reply