Τα έσοδα της NVIDIA αυξάνονται κατά 769 τοις εκατό ετησίως


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Οδηγώντας το κύμα της τεχνητής νοημοσύνης NVIDIAξεκίνησε το 2024. Ξεπερνώντας τις προσδοκίες με ένα άλλο ισχυρό τρίμηνο, τα καθαρά έσοδα του γίγαντα υλικού αυξήθηκαν 769 τοις εκατό από έτος σε έτος σε 12,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα έσοδα της NVIDIA αγγίζουν τα 22 δισεκατομμύρια δολάρια

Το τέταρτο τρίμηνο, το οποίο ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα, ήταν αρκετά επιτυχημένο για τη NVIDIA. Η εταιρεία ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 20,6 δισεκατομμύρια δολάρια το περασμένο τρίμηνο. Έσοδα 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων έχουν αναφερθεί. Τα κέρδη ανά μετοχή ήταν $5,16 και η τιμή της μετοχής είναι $670 Ανέβηκε στην κορυφή.

Η πιο σημαντική λεπτομέρεια της αναφοράς κερδών ήταν το καθαρό κέρδος. Τα αναφερόμενα κέρδη της εταιρείας έφθασαν τα 12,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 769 τοις εκατό. Ο γίγαντας υλικού ανταποκρίθηκε στην πρόκληση, αναφέροντας κέρδη και έσοδα ρεκόρ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή στην Türkiye του πολυαναμενόμενου DLC Elden Ring!

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή στην Türkiye του πολυαναμενόμενου DLC Elden Ring!

Το Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και έχουν ανακοινωθεί σημαντικές λεπτομέρειες όπως η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

της NVIDIA κέντρο δεδομένων η εργασία του παρέμεινε η κύρια πηγή εσόδων του. Τα έσοδα από τις λειτουργίες των κέντρων δεδομένων αυξήθηκαν κατά 409% στα 18,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Περισσότερα από τα μισά από αυτά τα έσοδα προέρχονται από εταιρείες που βασίζονται στο cloud που τροφοδοτούν εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης όπως μοντέλα γλώσσας και συστήματα συστάσεων.

της NVIDIA επαγγελματική οπτικοποίηση Οι δραστηριότητές της παρουσίασαν επίσης αύξηση 105 τοις εκατό από έτος σε έτος. Απέναντι σε αυτό έσοδα από το παιχνίδι Έφθασε τα 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 56%. Αν και εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό τμήμα, η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών υστερεί σε σχέση με τις δυνατότητες AI της NVIDIA.

Η διοίκηση της εταιρείας προέβλεψε επίσης έσοδα 22 έως 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το επόμενο τρίμηνο. Αυτό σημαίνει ότι η NVIDIA προβλέπει έσοδα υψηλότερα από τα αναμενόμενα.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα κέρδη της NVIDIA; Φροντίστε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.

Comments (No)

Leave a Reply