Τίποτα κριτική για τα ραβδιά αυτιών! – ShiftDelete.Net


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Το Nothing Ear (1), που παρουσιάστηκε στους καταναλωτές πέρυσι, τράβηξε την προσοχή με το σλόγκαν των διαφανών ασύρματων ακουστικών. Τώρα, αντί για το αναμενόμενο μοντέλο Ear (2), κυκλοφόρησε εκπληκτικά το Nothing Ear (stick). Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά και η τιμή αυτού του νέου μοντέλου.

Ακουστικά με την πιο όμορφη σχεδίαση στον κόσμο: Nothing Ear Stick

SDNshiftdelete.net

Τίποτα δεν μοιάζει με τη νέα πρωτοβουλία του Karl Pei, ενός από τους ιδρυτές της OnePlus. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2020, κυκλοφόρησε τα μοντέλα Nothing Phone και Nothing Ear πέρυσι. Το μοντέλο Nothing Ear (1) τράβηξε την προσοχή με τη διαφανή σχεδίαση και την επιτυχημένη ποιότητα ήχου. Τώρα στοχεύει να προσφέρει ακόμα πιο προηγμένες επιδόσεις με το μοντέλο Ear (stick).

Τα νέα ακουστικά διαθέτουν δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης 12,6 mm, που σημαίνει ότι η απόδοση του ήχου θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Έρχεται επίσης με λειτουργίες όπως Bluetooth 5.2 και τεχνολογία Low Latency Mode που προσφέρει χαμηλή καθυστέρηση.

Τίποτα ωτοασπίδες κριτική

Το Nothing Ear (stick) έχει σχεδιασμό ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα με πιστοποίηση IP54. Υποστηρίζει επίσης τεχνολογίες γρήγορης σύζευξης από την Google και τη Microsoft και διαθέτει κωδικοποιητές AAC και SBC.

Προσφέροντας έως και 7 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως και 3 ώρες χρόνο ομιλίας με μία μόνο φόρτιση, τα ακουστικά παρέχουν έως και 29 ώρες μουσικής και 12 ώρες χρόνο ομιλίας με τη θήκη φόρτισης.

Το Nothing Ear (stick) θα είναι διαθέσιμο για $99 στις ΗΠΑ και €119 στην Ευρώπη. Ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του:

  • Πρόγραμμα οδήγησης: δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης 12,6 mm
  • Μπαταρία: Έως 7 ώρες μουσικής, έως 3 ώρες χρόνο ομιλίας με μία μόνο φόρτιση. Έως 29 ώρες μουσικής και 12 ώρες ομιλίας με τη θήκη φόρτισης
  • Μέγεθος και βάρος: 29,8 mm x 18,8 mm x 18,4 mm, 4,4 γραμμάρια
  • Μέγεθος και βάρος θήκης: 87,1 mm x 29,8 mm x 29,8 mm, 46,3 γραμμάρια
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.2
  • Κωδικοποιητής: AAC και SBC

Comments (No)

Leave a Reply