Στο Survivor για τρίτη φορά! Ανακοινώθηκε ο 11ος συμμετέχων στο «All Star 2024».


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Στο Survivor για τρίτη φορά!  Ανακοινώθηκε ο 11ος συμμετέχων στο «All Star 2024».


Η συναρπαστική αναμονή για το Survivor, που κάθε χρόνο συναρπάζει το κοινό, έχει ξεκινήσει. Ο Acun Ilıcalı, ο οποίος σχημάτισε μια φιλόδοξη ομάδα για τη νέα σεζόν, η οποία θα διεξαχθεί σε μορφή All Star, ανακοινώνει τους διαγωνιζόμενους που θα εμφανιστούν στις πίστες τη νέα σεζόν, έναν προς έναν, στον λογαριασμό του στα social media.

Σε αντίθεση με τα περασμένα χρόνια, το ρόστερ του Survivor All Star 2024, το οποίο θα αποτελείται από όλα τα ονόματα που άφησαν το στίγμα τους στο Survivor, περιλαμβάνει επίσης πρώην πρωταθλητές και φιναλίστ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ SMS ΑΛΛΑΞΕ

Δεν θα υπάρχει ψηφοφορία μέσω SMS στο Survivor 2024 All Star. Στο νέο concept, οι διαγωνιζόμενοι που είναι υποψήφιοι προς αποβολή θα μονομαχούν μεταξύ τους και το όνομα με κακή απόδοση θα αποχαιρετήσει τον υποψήφιο.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ

Μετά τους Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Yiğit Poyraz, Merve Aydın και Nefise Karatay, ένας ακόμη διαγωνιζόμενος καθορίστηκε.

«ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ»

Ο Acun Ilıcalı ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο Doğukan Manço, ο μουσικός γιος του αείμνηστου καλλιτέχνη Barış Manço, θα διαγωνιστεί στο Survivor All Star 2014.

Ο αγαπητός Doğukan Manço θα συμμετάσχει στο Survivor All Star. Ο αγαπητός Doğukan, που κέρδισε την εκτίμηση του κοινού μας τόσο με την ερμηνεία του όσο και με τον χαρακτήρα του, θα είναι ένα από τα σημαντικά ονόματα του All Star.

Ο 11ος διαγωνιζόμενος του Survivorda All Star 2024 ανακοινώθηκε για τρίτη φορά.

ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ SURVIVOR

Ο διάσημος DJ, που πρωτοεμφανίστηκε στον εκπληκτικό διαγωνισμό που διοργανώθηκε με τη μορφή «Διασημότητες-Εθελοντές» το 2013, ήρθε δεύτερος μετά το Hilmicem İntepe. Μετά την επιτυχημένη του εμφάνιση, ο Manço, ο οποίος συμπεριλήφθηκε και στην ομάδα του ‘Survivor All Star 2015’, αποκλείστηκε αφού έμεινε στο νησί για 124 ημέρες.


Comments (No)

Leave a Reply