Στο τρακάρισμα εμπλέκονται διάσημοι ράπερ! Η συναυλία ακυρώθηκε


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Στο τρακάρισμα εμπλέκονται διάσημοι ράπερ!  Η συναυλία ακυρώθηκε


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ στην περιοχή Kepez. Το βαν με αριθμό κυκλοφορίας 34 EKV 684 που οδηγούσε ο Ergün M., στο οποίο συμμετείχαν οι μουσικοί ραπ Umut Bolat και Vahap Janbay, οι οποίοι ήρθαν στο Zonguldak για να δώσουν μια συναυλία, φέρεται να χτυπήθηκε από το όχημα με αριθμό κυκλοφορίας 67 ABP 970 που οδηγούσε ο İhsan A. ο οποίος έκανε ξαφνικά ελιγμούς ενώ ο απέναντί ​​του ήθελε να στρίψει αριστερά. Το βαν ανατράπηκε από την πρόσκρουση.

Ένα ατύχημα είχαν διάσημοι ράπερ.  Η συναυλία ακυρώθηκε

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Στο δυστύχημα τραυματίστηκαν οι οδηγοί οχημάτων İhsan A. και Ergün M., ο ραπ καλλιτέχνης Vahap Canbay (26), ο μεγαλύτερος αδελφός του Erdem Canbay (34), ο Yiğit Karaüzüm (26), ο Umut Bolat και ο Nail Aydın (36). Έχει αναφερθεί ότι οι τραγουδιστές και ο μάνατζερ του καλλιτέχνη Vahap Canbay είναι μεταξύ των τραυματιών.

Ένα ατύχημα είχαν διάσημοι ράπερ.  Η συναυλία ακυρώθηκε

Στο σημείο έσπευσαν πολλές ιατρικές ομάδες και πυροσβέστες μετά από καταγγελία. Οι τραυματίες στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο Ερέγλι. Λόγω του συμβάντος, η κυκλοφορία έκλεισε για αρκετή ώρα. Ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, μαθεύτηκε ότι το όχημα που μετέφερε τον Vahap Canbay είχε φύγει για να έρθει στο Zonguldak για τη συναυλία.

Έγινε σαφές ότι η συναυλία ακυρώθηκε λόγω του συμβάντος.


Comments (No)

Leave a Reply