Στο τελευταίο λεπτό! Πέθανε ο θεατρικός καλλιτέχνης Jan Gyurzap!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ο Jan Gyurzap, ο οποίος συμμετείχε σε δημοφιλείς παραγωγές όπως το “Kurtlar Vadisi” και το “Medcezir”, πέθανε. Ο 79χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος είχε στο παρελθόν ανεύρυσμα αορτής, νοσηλευόταν για αρκετή ώρα στο νοσοκομείο. Ο Armağan Çağlayan ανακοίνωσε τα θλιβερά νέα. Ο διάσημος οικοδεσπότης είπε: “Αναπαύσου εν ειρήνη κύριε Καν. Βρες ειρήνη”.

“ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ”

Ο Nilgün Belgün εξέφρασε τα συναισθήματά του μετά τα θλιβερά νέα με τα εξής λόγια: Λυπάμαι πολύ. Σοκαρίστηκα. Πότε έγινε, πώς έγινε! Έπαιξα θέατρο με τον Καν για σχεδόν 10 χρόνια. Τόσα χρόνια μοιραζόμουν την ίδια σκηνή που μόλις τις προάλλες ρώτησα την κόρη μου, «Τι κάνει η βασίλισσα;» λέγοντας. Ήταν μια χαρά τότε, τι του συνέβη ξαφνικά; Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. ‘Είμαι καλά. «Ας συναντηθούμε», είπε. Δεν μπόρεσα να βρω χρόνο, διάολε! Μακάρι να το είχα βρει. Ο Καν ήταν πολύ αστείος τύπος. Πόσο δύσκολο είναι να πεις ότι ήταν άντρας. Ο Khan είναι καλός τύπος. Είμαι πολλά χρόνια μαζί του φίλοι. Τα πήγαμε τόσο καλά που γελάσαμε πολύ και διασκεδάσαμε πολύ. Ο Καν ήταν ένας χαρούμενος άντρας, πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά του και ένας όμορφος άντρας. Ταιριάζει πολύ στη σκηνή. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Είμαι πραγματικά λυπημένος.

Την τελευταία στιγμή πέθανε ο θεατρικός καλλιτέχνης Jan Gyurzap

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ CAN GÜRZAP;

Ο Can Gyurzap γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1944 στην Κωνσταντινούπολη. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος έλαβε την πρώτη του θεατρική εκπαίδευση από τον πατέρα του Reşit Gürzap, ο οποίος ήταν επίσης καλλιτέχνης, αποφοίτησε από το Kadıköy Maarif College το 1962, στη συνέχεια αποφοίτησε από το Τμήμα Θεάτρου του Κρατικού Ωδείου της Άγκυρας και σπούδασε στην Κεντρική Σχολή Λόγου και Δράματος. στο Λονδίνο. Εργάστηκε ως σκηνοθέτης και ηθοποιός στο Κρατικό Θέατρο της Άγκυρας. Παρακολουθεί μαθήματα ως δάσκαλος στο ωδείο. Ετοιμάζει πολλές ραδιοφωνικές παραστάσεις για το ραδιόφωνο TRT.

Comments (No)

Leave a Reply