Σπαρακτική κοινοποίηση από τη Meriem Duymaz: Η μητέρα σου δεν σε χόρταινε


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σπαρακτική κοινοποίηση από τη Meriem Duymaz: Η μητέρα σου δεν σε χόρταινε


Οι σεισμοί που σημειώθηκαν στην επαρχία Καχραμανμάρας στην Τουρκία έμειναν στη μνήμη ως η καταστροφή του αιώνα. Στον σεισμό στον οποίο έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 50 χιλιάδες πολίτες, κάτω από τα ερείπια βρέθηκε και το φαινόμενο των social media Taha Duymaz μαζί με τα αδέρφια του στο Hatay.

Ο θάνατος του Duymaz, ο οποίος έφτασε σε μεγάλη βάση θαυμαστών με τα βίντεο με τα τρόφιμα που δημοσίευσε, λύπησε βαθιά όλους τους θαυμαστές του, ειδικά τη μητέρα του.

Η μητέρα Meriem Duymaz, που έχασε τα 3 της παιδιά στον σεισμό, γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της Taha με ένα μήνυμα που ανέβασε στα social media.

Η πενθείσα μητέρα είπε στον γιο της, που θα έκλεινε τα 20 αν ζούσε: «Μυρίζεις παράδεισο, δεν σε χορταίνω ακόμα. Η μητέρα σου δεν σε χόρταινε. Μου λείπεις τόσο πολύ μωρό μου. Ο Θεός μου έδωσε εσένα. Χρόνια πολλά μαμά. Μου άφησες άσβεστη φωτιά. Χρόνια πολλά, Taham. χρησιμοποιεί τις φράσεις.


Comments (No)

Leave a Reply