Ρεκόρ ανάπτυξης μπροστά! Αποκαλύφθηκε η απόδοση του Snapdragon 8 Gen 4


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Με την ταχεία ανάπτυξη του κόσμου των smartphone, ο επεξεργαστής έχει επίσης συμβαδίσει με αυτήν την πρόοδο. Η Qualcomm, η οποία κατασκευάζει τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές στην πλευρά του Android, μετράει αντίστροφα για τη νέα της ναυαρχίδα Snapdragon 8 Gen 4. Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον επεξεργαστή έχουν δημοσιευτεί.

Η βαθμολογία απόδοσης του Snapdragon 8 Gen 4 είναι 46 τοις εκατό υψηλότερη από το Snapdragon 8 Gen 3

Το Snapdragon 8 Gen 4 εμφανίστηκε στην αρένα επιδόσεων του Geekbench 6. Κρίνοντας από τα αποτελέσματα απόδοσης, το χάσμα απόδοσης μεταξύ Android και iOS σταδιακά μειώνεται. Ο επεξεργαστής σημείωσε 2.845 στον μονοπύρηνο και 10.628 στον πολυπύρηνο. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει περίπου 46 τοις εκατό καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχό του, το Snapdragon 8 Gen 3.

Απόδοση Snapdragon 8 Gen 4

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν προηγουμένως, ο Snapdragon 8 Gen 4 θα περάσει από τη διαδικασία κατασκευής N3E, στην οποία η TSMC χρησιμοποιεί τεχνολογία 3nm. Ο νέος επεξεργαστής πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος επεξεργαστής που κυκλοφόρησε με πυρήνες NUVIA. Η Qualcomm θα περιλαμβάνει 2 πυρήνες NUVIA Phoenix I και 6 πυρήνες NUVIA Phoenix M στον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4.

Έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για το Xiaomi 15 με Snapdragon 8 Gen 4!

Έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για το Xiaomi 15 με Snapdragon 8 Gen 4!

Το Digital Chat Station, γνωστό για τη διαρροή πληροφοριών στον κλάδο, αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες της επερχόμενης σειράς Xiaomi 15.

Το Snapdragon 8 Gen 4 τραβάει επίσης την προσοχή με το επίπεδο απόδοσής του στην πλευρά του gaming. Το Snapdragon 8 Gen 4, που δοκιμάστηκε στο παιχνίδι Genshin Impact, εμφανίστηκε με εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Το δείγμα μηχανικής Snapdragon 8 Gen 4 δοκιμάστηκε στο παιχνίδι Genshin Impact, με τα αποτελέσματα να κοινοποιούνται από τον χρήστη ‘X’.

με ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Snapdragon 8 Gen 4 παράδειγμα μηχανικής, Genshin Impact Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε θέση να τρέξει το παιχνίδι στα 1080p για 45 λεπτά με σταθερή απόδοση στα 60fps, όπου το παιχνίδι είναι περιορισμένο. Δεδομένου ότι το Snapdragon 8 Gen 4 που χρησιμοποιείται στη συσκευή που τρέχει το παιχνίδι είναι ένα παράδειγμα μηχανικής, είναι πιθανό η πιο πρόσφατη έκδοση να τρέχει το παιχνίδι στα 60 fps με την εργασία που πρέπει να γίνει στον επεξεργαστή.

Comments (No)

Leave a Reply