Πώς να ανοίξετε τρύπες σε στενούς χώρους


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Συνήθως υπάρχει αρκετός χώρος μεταξύ των δοκών δαπέδου ή των καρφιών για να επιτραπεί η διάνοιξη οπών για υδραυλικές εγκαταστάσεις ή καλωδιώσεις. Τελικά, όμως, θα συναντήσετε έναν χώρο που δεν μπορεί να χωρέσει το τρυπάνι και το τρυπάνι. Όταν συμβεί αυτό, σκεφτείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα από αυτά τα αντικείμενα:

  • Πρώτον, ένα κοντό τρυπάνι: Οι μύτες φτυαριού διατίθενται σε μικρά μήκη ή μπορείτε απλά να κόψετε ένα κανονικό τρυπάνι σε μικρότερο μήκος.
  • Δεύτερον, εξαρτήματα σχεδιασμένα για να χωρούν σε ένα τσοκ τρυπανιού: Αυτά συγκρατούν το τρυπάνι σε ορθή γωνία με το σώμα του τρυπανιού.
  • Τρίτον, τρυπάνια σχεδιασμένα ακριβώς για αυτήν την κατάσταση: το τσοκ βρίσκεται σε γωνία 90º ως προς το σώμα του τρυπανιού. Αυτή είναι μια πιο ακριβή λύση, οπότε προσπαθήστε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα παρόμοιο τρυπάνι εκτός και αν κάνετε πολλές τρύπες σε στενούς χώρους.
Ο ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ: ΣΕ ΓΩΝΙΑ
Χωρίς τα κατάλληλα τρυπάνια ή τρυπάνια, τρυπήστε σε στενούς χώρους – και προσέξτε να ανοίξετε την τρύπα στο προτεινόμενο μεσαίο τρίτο της δοκού κ.λπ. – μπορεί να είναι τρομακτικό. Οι γωνιακές οπές, είτε είναι προσανατολισμένες οριζόντια είτε κάθετα, μπορεί να λειτουργούν για εύκαμπτο σύρμα, αλλά είναι εντελώς ακατάλληλες για γραμμές νερού ή αερίου. Επίσης, ανάλογα με την κλίση, οι απότομες οπές μπορούν να αφαιρέσουν σημαντική ποσότητα ξύλου και επομένως θα πρέπει να αποφεύγονται όποτε είναι δυνατόν.
Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ: Εάν ακόμη και ένα σύντομο τρυπάνι δεν σας προσφέρει τον χώρο που χρειάζεστε, επιλέξτε ένα εξάρτημα ορθής γωνίας ή ακόμα και ένα τρυπάνι με ορθή γωνία. Μειώνουν σημαντικά τον χώρο που απαιτείται για τους ελιγμούς και τη χρήση της ζαρντινιέρας. Εάν ο χώρος είναι ακόμα πολύ στενός για ένα τυπικό τρυπάνι, αγοράστε μερικά τρυπάνια και κόψτε τα σε περίπου τρία μήκη. Τρυπήστε χρησιμοποιώντας κάθε επόμενο μεγαλύτερο μήκος, εισάγοντας κάθε μεγαλύτερο τρυπάνι στη μερικώς τρυπημένη οπή.

Ρέι Τσόουπ


Ετικέτες: OHJ Φεβρουάριος 2023

Comments (No)

Leave a Reply