Πώς είναι η υγεία της Cobra Murat; Τι είναι η ρήξη του εντέρου;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Πώς είναι η υγεία της Cobra Murat;  Τι είναι η ρήξη του εντέρου;

Ο Kobra Murat, ένα από τα δημοφιλή ονόματα της μουσικής των Ρομά, αρρώστησε ξαφνικά στο αεροπλάνο που επέστρεφε από το Βέλγιο. Εκφράζοντας ότι ένιωσε μια έκρηξη στο έντερό του, ο Κόμπρα Μουράτ είπε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αμέσως μετά την προσγείωση του αεροπλάνου και την έναρξη της θεραπείας του.

Ο Κόμπρα Μουράτ, ο οποίος έμαθε ότι είχε ρήξη εντέρου αφού επισκέφτηκε τον γιατρό του, είπε ότι θα υποβληθεί σε εγχείρηση απειλητική για τη ζωή του και ζήτησε από τους αγαπημένους του προσευχές. Ο Μουράτ είπε στη δήλωσή του: «Δίνω τις ευλογίες μου σε όλους τους θαυμαστές μου. Συγχώρεσε με και στείλε μου τις προσευχές σου. Σας εύχομαι μια υγιή, γόνιμη, τυχερή και ειρηνική ζωή. Ελπίζω να μπορέσω να επιβιώσω από αυτήν την επέμβαση. Ανυπομονώ για τις προσευχές σας. Ατελείωτη αγάπη, σεβασμός και χαιρετισμούς από τον Kobra Murat. Ο Θεός μαζί σου.» Χρησιμοποίησε τις εκφράσεις του.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑ ΜΟΥΡΑΤ;

Δεν υπάρχει νέα δήλωση για την κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη μετά την επέμβαση. Στην κατάθεσή του πριν την επέμβαση, ο Μουράτ Ντιβαντία ανέφερε ότι η θεραπευτική διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 1 μήνα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΙΚΟ ΠΟΔΙ;

Η ρήξη του εντέρου, ιατρικά γνωστή ως διάτρηση του εντέρου, είναι μια κατάσταση κατά την οποία το εντερικό τοίχωμα τρυπιέται ή σχίζεται για οποιοδήποτε λόγο. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει διαρροή περιεχομένου από την πεπτική οδό στην κοιλιακή κοιλότητα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές λοιμώξεις και σε μια κατάσταση που ονομάζεται περιτονίτιδα. Οι πιο κοινές αιτίες ρήξης του εντέρου περιλαμβάνουν:

Φλεγμονώδεις ασθένειες του εντέρου όπως η ελκώδης κολίτιδα ή η νόσος του Crohn: Αυτές οι καταστάσεις μπορεί να αποδυναμώσουν το εντερικό τοίχωμα και να οδηγήσουν σε δακρύρροια.

Ξένα σώματα: Ξένα αντικείμενα που καταπίνονται ή εισέρχονται στο έντερο με άλλους τρόπους μπορεί να διαπεράσουν τον τοίχο και να δημιουργήσουν ρωγμές.

Ιατρικές επεμβάσεις: Το εντερικό τοίχωμα μπορεί να καταστραφεί κατά λάθος κατά τη διάρκεια ορισμένων ιατρικών επεμβάσεων ή χειρουργικών επεμβάσεων.

Τραύμα ή τραυματισμός: Προσκρούσεις ή ατυχήματα στην κοιλιακή περιοχή μπορεί να προκαλέσουν ρήξη στο εντερικό τοίχωμα.

Εξασθένηση ιστού ή ισχαιμία: Η μειωμένη ροή αίματος (ισχαιμία) ή άλλοι παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν αποδυνάμωση και ρήξη του εντερικού τοιχώματος.

Τα συμπτώματα μιας ρήξης του εντέρου περιλαμβάνουν έντονο κοιλιακό άλγος, πυρετό, ναυτία, έμετο και μερικές φορές πρήξιμο στην κοιλιακή περιοχή. Αυτή η κατάσταση απαιτεί άμεση ιατρική φροντίδα, διότι εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές που απειλούν τη ζωή.

Comments (No)

Leave a Reply