Πρώτο καρέ από την ταινία Maria με πρωταγωνιστές τους Haluk Bilginer και Angelia Jolie!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Πρώτο καρέ από την ταινία Maria με πρωταγωνιστές τους Haluk Bilginer και Angelia Jolie!


Ο Haluk Bilginer ξαναβρέθηκε με τη Zuhal Olchai, με την οποία χώρισε το 2004, χρόνια αργότερα στο έργο The Bald Singer. Ωστόσο, όταν στον Haluk Bilginer προσφέρθηκε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη νέα ταινία της Angelina Jolie Maria, το παιχνίδι τέθηκε σε αναμονή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Bilginer ταξίδευε πέρα ​​δώθε μεταξύ της ταινίας που διαδραματίζεται στην Ελλάδα και των προβών για το έργο.

Στην ταινία «Maria», που αφηγείται τη ζωή της Ελληνοαμερικανίδας σοπράνο Μαρία Κάλας, η Angelina Jolie υποδύεται τον «Kalas» και ο Haluk Bilginer τον «Αριστοτέλη Ωνάση», έναν ελληνικής καταγωγής εφοπλιστή.

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν. Έγινε σαφές ότι ο Haluk Bilginer θα λάβει 800 χιλιάδες δολάρια (22 εκατομμύρια λίρες) για αυτόν τον ρόλο. Θα πάρει και ένα ποσοστό από τα ταμεία της ταινίας.

ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από τον Stephen Knight, γνωστό και για τη σειρά Peaky Blinders. Η «Μαρία» θα μιλήσει για τις τελευταίες μέρες της μοναξιάς της διάσημης σοπράνο στο Παρίσι τη δεκαετία του ’70.

Η Κάλλας, Ελληνίδα μετανάστης που ζούσε στη Νέα Υόρκη, ήταν μια από τις πιο διάσημες σοπράνο της εποχής της και ήταν η επί χρόνια ερωμένη του Αριστοτέλη Ωνάση.

Αφού ο Ωνάσης, ο δεύτερος σύζυγος της Τζάκι Κένεντι, την άφησε για να τον παντρευτεί, η Κάλλας μετακόμισε πρώτα στην Ιταλία και μετά στη Γαλλία. Μη μπορώντας να συνέλθει πλήρως από την προδοσία, η Κάλλας πέθανε από καρδιακή προσβολή το 1977, σε ηλικία 52 ετών. Στο προσκήνιο φάνηκε επίσης ότι ο Ωνάσης ήταν καταχρηστικός και βίαιος προς την Κάλλας σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Πρώτο καρέ από την ταινία Maria με πρωταγωνιστές τους Haluk Bilginer και Angelia Jolie

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Έφτασε το πρώτο πλάνο της ταινίας που έχει προγραμματιστεί για 8 εβδομάδες και θα γυριστεί σε Παρίσι, Ελλάδα, Βουδαπέστη και Μιλάνο. Μια φωτογραφία κοινοποιήθηκε σε μια σκηνή όπου ο Haluk Bilginer και η Angelia Jolie βρίσκονται σε μια βάρκα από την ταινία όπου τα γυρίσματα είναι σε πλήρη εξέλιξη.


Comments (No)

Leave a Reply