Πρώτη κοινή χρήση με τη Leila, κόρη της Sinem Kobal!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Η πρώτη ανάρτηση της Sinem Kobal με την κόρη της Leila!


Η Sinem Kobal, η οποία είναι παντρεμένη με τον Kenan Imirzalooglu και έχει δύο παιδιά, έχασε γρήγορα το βάρος της γέννησης και επέστρεψε στο παλιό της σχήμα. Η Sinem Kobal, η οποία έχει αρχίσει να εμφανίζεται ξανά το βράδυ μετά από δύο παιδιά, επαινείται για την καλή της κατάσταση.

Η Sinem Kobal, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello, τόνισε ότι η ζωή της έχει αλλάξει πολύ μετά τη γέννηση των κορών της Lalin και Leyla και είπε: «Ο Kenan είναι ένας πολύ καλός πατέρας».

«Ανακαλύπτω τη μητρότητα», είπε ο Kobal, προσθέτοντας, «Είναι ένα ταξίδι όπου όλα τα συναισθήματά μου αντέχουν και πολλαπλασιάζονται. Οι κόρες μου με αλλάζουν και με μεταμορφώνουν μέρα με τη μέρα και είμαι ευγνώμων για αυτό. Τώρα καταλαβαίνω τη μητέρα μου πολύ καλύτερα».

Η Sinem Kobal, η οποία έγινε μητέρα για δεύτερη φορά τον περασμένο Μάιο, μοιράστηκε για πρώτη φορά τη φωτογραφία της κόρης της Leila. Η ηθοποιός, που έκανε διακοπές με την οικογένειά της, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Καλημέρα».

Πρώτη κοινή χρήση με την κόρη της Sinem Kobal, Leila


Comments (No)

Leave a Reply