Πρωτοχρονιάτικα προγράμματα 2024! Τι θα βγει στην τηλεόραση στις 31 Δεκεμβρίου; Channel D, Show TV, ATV, TRT 1, TV8, Star TV, εκπομπή Fox TV!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Πρωτοχρονιάτικα προγράμματα 2024!  Τι θα βγει στην τηλεόραση στις 31 Δεκεμβρίου;  Channel D, Show TV, ATV, TRT 1, TV8, Star TV, εκπομπή Fox TV!

Πρωτοχρονιάτικα προγράμματα και τηλεοπτικές εκπομπές είναι στην ατζέντα όσων θα υποδεχτούν το νέο έτος 2024 στο σπίτι τους. Τα ειδικά πρωτοχρονιάτικα προγράμματα κάθε καναλιού περιλαμβάνουν ποικιλία εκπομπών, μουσικές παραστάσεις, ειδικές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που θα αρέσουν σε διαφορετικά γούστα. Αυτά τα προγράμματα θα προσφέρουν μια ευχάριστη και διασκεδαστική εναλλακτική για όσους θα περάσουν την Πρωτοχρονιά στο σπίτι, επιτρέποντάς τους να υποδεχθούν το νέο έτος με ενθουσιασμό. Στο TV8, O Ses Turkey New Year 2024, Songs Sing Us New Year Special, İbo Show New Year 2024 εμφανίζονται στην οθόνη με τους καλεσμένους τους. Εδώ είναι τα πρωτοχρονιάτικα προγράμματα για το 2024 στο Kanal D, Show TV, ATV, TRT 1, TV8, Star TV, Fox TV.

KANAL D ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2024

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Kanal D “Songs Tell Us”, που συγκεντρώνει τους Sibel Can, Hakan Altun και Hüsnü Şenlendirici, θα είναι στην οθόνη με το ειδικό επεισόδιο της Πρωτοχρονιάς. Αυτό το επεισόδιο του Songs Tell Us θα περιλαμβάνει μερικούς διάσημους καλεσμένους.

TV8 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – O SES TÜRKİYE ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2024

Ο Beyazıt Öztürk θα κάνει μια έκπληξη στο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του O Ses Türkiye και θα παρουσιάσει τον διαγωνισμό του φαινομένου αντί του Acun Ilıcalı. Ο Acun Ilıcalı θα καθίσει επίσης στην έδρα της κριτικής επιτροπής αντί του Beyaz. Στην κριτική επιτροπή θα συμμετέχουν οι Meriem Uzerli, Murat Boz και Ebru Gündeş.

Μεταξύ των διασημοτήτων που θα δώσουν χρώμα στον αγώνα είναι οι Kerem Alashak, Enis Arkan, Cheren Karakoc και Evrim Alasya από το Kızılcık Şerbeti, Sarp-Bengi Apak. İbrahim Büyükak και Yasemin Sakallıoğlu από την κινηματογραφική ομάδα Mutluyuz. Gupse Yozai, Onur Gyurchai, Esra Rushan και Hazal Turesan από την κινηματογραφική ομάδα Lohusa. Διασημότητες όπως οι Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya και Devrim Özkan από την ομάδα Aşka Enemy φημολογείται ότι θα συμμετέχουν. Στις 20 και 26 Δεκεμβρίου, οι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν πρόβες φωνητικής με τον Tarek Sezer και την ορχήστρα του.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ STAR TV – İBO SHOW ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2024

Το İbo Show θα είναι στις οθόνες στις 20:00 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ανάμεσα στους καλεσμένους του İbo Show New Year 2024 θα υπάρχουν ιδιαίτερα ονόματα όπως Hülya Avşar, Bülent Serttaş, Serdar Ortaç, İrem Derici, Resul Dindar.

TRT 1 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – LINGO Türkiye

το δημοφιλές διαγωνιστικό πρόγραμμα Lingo Türkiye στην TRT 1 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Καλεσμένοι θα είναι οι Serkan Cayoglu, Tuba Yunsal, Emre Kivaljim, Melis Sevin, Fetah Can, Berk Atan, Dogu Demirkol, Cansu Kurcu, Meltem Akçol, Eser Eyuboğlu, Hüseyin Sevimli και Merih Öztürk.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ATV – ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ 2024

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος? Το ειδικό πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 31 Δεκεμβρίου στις 22:40.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – GÜLDÜR GÜLDÜR ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ 2024

Το ειδικό πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του Güldür Güldür Show θα μεταδοθεί στις 31 Δεκεμβρίου στις 20.00. Ανάμεσα στους ξεχωριστούς πρωτοχρονιάτικους καλεσμένους του Güldür Güldür Show, θα υπάρχουν στιγμές γεμάτες γέλιο με τον Metin Özülkü, τον Norm Ender, τη Sibel Alaş και πολλούς άλλους celebrities.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ FOX TV

Στη λίστα εκπομπής του Fox TV για τις 31 Δεκεμβρίου, η σειρά Kirli Sepeti θα προβληθεί στις 20:00 και η ταινία Müstakbel Damat στις 23:00.

Μηνύματα Πρωτοχρονιάς 2024! Εικονογραφημένα, Με νόημα, Σύντομες, Λέξεις Καλωσορίσματος 2024, Εορτασμοί Πρωτοχρονιάς, Χαιρετιστήρια Μηνύματα!

Comments (No)

Leave a Reply