Πολύχρωμες στιγμές από το σετ Wish Stone


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Πολύχρωμες στιγμές από το σετ Wish Stone


Στο πλατό, όπου βιώθηκαν διασκεδαστικές και πολύχρωμες στιγμές, τις ευχάριστες στιγμές των ηθοποιών απαθανάτισαν οι κάμερες. Τα πλάνα στα παρασκήνια της σειράς, όπου τα γυρίσματα συνεχίζονται ολοταχώς, τράβηξαν την προσοχή των θαυμαστών των ηθοποιών.

Η Dilek Taş θα επιστρέψει στην οθόνη με ένα συναρπαστικό επεισόδιο αυτή την εβδομάδα. Η Yomer λέει στη Figen ότι η Cemre μεταφέρθηκε στην έπαυλη λόγω του νεφρού της. Μπροστά σε αυτό το γεγονός, η Φιγκάν, που στέκεται μπροστά στον Μασίντ, χάνει την ψυχραιμία της και απαιτεί απολογισμό. Το τι θα κάνει η Φιγκέν για να σώσει την Τζεμρέ έχει ήδη γίνει θέμα μεγάλης περιέργειας.

Σε παραγωγή της Pastel Film, παραγωγής Yaşar İrvül και Efe İrvül, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Salih Bademci, Hazal Subaşı και Ozan Dolunay. Το καστ της Ντιλέκ Τάσι περιλαμβάνει: Συμμετέχουν επιτυχημένα ονόματα όπως οι Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı και Ömer Toprak Yılmaz.

Ο Ντιλέκ Τάσι θα είναι στον αέρα του Kanal D με το συναρπαστικό νέο του επεισόδιο στις 19 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, στις 20.00!


Comments (No)

Leave a Reply