Πολεμήστε το στο MasterChef! Έχει αποκλειστεί κάποιος από το MasterChef στις 5 Οκτωβρίου 2023; Trailer του MasterChef!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Πολεμήστε το στο MasterChef!  Έχει αποκλειστεί κάποιος από το MasterChef στις 5 Οκτωβρίου 2023;  Trailer του MasterChef!


Ο διαγωνισμός MasterChef Turkey ALL Star θα είναι στην οθόνη με το 109ο επεισόδιο του το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου 2023. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει πρώτος στον διαγωνισμό. Οι σεφ παρεμβαίνουν όταν ξεσπά καυγάς μεταξύ των διαγωνιζομένων. Δείτε τι συνέβη στο τρέιλερ…

Μάχη στο τρέιλερ του MasterChef!

Απόψε στο MasterChef Τουρκίας τους ζητήθηκε να ετοιμάσουν ένα γεύμα επτά πιάτων χρησιμοποιώντας νέα παγκόσμια προϊόντα. Υπήρξε μια μάχη μεταξύ της Azize και του Sergen για να ανταλλάξουν ιδέες. Τότε υπήρξε μια μικρή διαμάχη μεταξύ του Ayaz και του Barash.

Ο μεγαλύτερος καυγάς της βραδιάς συνέβη μεταξύ Κιβαντς και Σέργκεν.

Υπήρξε λογομαχία μεταξύ Sergen και Kıvanç για την κάθοδο και την ανάβαση της κορυφής. Στη συνέχεια, ο παλμός ανέβηκε στη συζήτηση σώμα με σώμα μεταξύ Barbaros και Barash. Chief Sommer: Αυτή είναι η πρώτη φορά που εκλέγουμε υποψήφιο. Λέγοντας ότι λίγες νύχτες ήταν τόσο γεμάτες εκδηλώσεις, ο Chief Sommer ακούστηκε να λέει σε έναν διαγωνιζόμενο: “Βγάλε την ποδιά σου”.

https://www.youtube.com/watch?v=13HCLw6IcY4


Comments (No)

Leave a Reply