Ποιο είναι το θέμα του What Ships Did I Burn; Είναι το What Ships Burnt μια διασκευή ή μια πραγματική ιστορία ζωής;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιο είναι το θέμα του What Ships Did I Burn;  Είναι το What Ships Burnt μια διασκευή ή μια πραγματική ιστορία ζωής;

Είναι γνωστό ότι η τηλεοπτική σειρά Ne Gemiler Yaktım θα διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη. Το θέμα της σειράς, που θα αφηγηθεί την ιστορία της ζωής δύο ζευγαριών που δεν έχουν τίποτα κοινό, είναι περίεργο. Αυτό είναι το θέμα της τηλεοπτικής σειράς “What Ships Have I Burnt?”

Ποιο είναι το θέμα του What Ships Did I Burn;

Στην τηλεοπτική σειρά Ne Gemiler Yaktım; Το «What Ships Did I Burn», που ξεκινά με τη διασταύρωση των μονοπατιών της Yasemin (Deniz Baisal) και της Fidan (Devrim Yozkan), που δεν έχουν τίποτα κοινό εκτός από τη μητρότητα, θα κάνει τους θεατές να μοιραστούν τον αγώνα δύο γυναικών να επιβιώσουν με την υποστήριξη της καθεμίας. άλλα . Ο σύζυγος της Φιντάν, ο Ρουτκάι (Μπερκ Χάκμαν), ένας σκοτεινός άντρας τον οποίο εγκατέλειψε, και ο Αρχιεπίτροπος Τοπράκ (Ερκάν Κολτσάκ Κοστέντιλ), που προσπαθεί να αποκαλύψει τις βρώμικες πράξεις του Ρουτκάι, θα βρεθούν σε μια στιγμή που θα αλλάξει εντελώς τη ζωή της Γιασεμίν και της Φιντάν.

Comments (No)

Leave a Reply