Ποιος κέρδισε το έπαθλο στο MasterChef; Ποιος πήγε στο pot MasterChef στις 14 Οκτωβρίου 2023; 7ος υποψήφιος αποκλεισμός και όλοι οι υποψήφιοι αποκλεισμού για την εβδομάδα!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος κέρδισε το έπαθλο στο MasterChef;  Ποιος πήγε στο pot MasterChef στις 14 Οκτωβρίου 2023;  7ος υποψήφιος αποκλεισμός και όλοι οι υποψήφιοι αποκλεισμού για την εβδομάδα!


Ο υποψήφιος προς αποβολή θα καθοριστεί απόψε στον διαγωνισμό, όπου τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι Somer Sivrioglu, Mehmet Yalcankaya και Danilo Zana. Ο νέος υποψήφιος αποκλεισμού της εβδομάδας στέλνεται στο pot. Ποιος ήταν όμως ο υποψήφιος προς αποβολή;

Ποιος ήταν ο υποψήφιος για αποβολή στο MasterChef;

Η βράβευση έγινε απόψε στον διαγωνισμό MasterChef Türkiye All Star. Ο 7ος υποψήφιος προς αποβολή θα ανακοινωθεί αύριο το βράδυ. Τα ονόματα που έφτιαξαν τις πιο επιτυχημένες πλάκες στις κληρώσεις ανήκαν στους Barbaros, Kıvanç, Dilara και Metin. Το τέταρτο πιάτο της βραδιάς πήγε στο Kıvanç, ενώ το τρίτο στο Metin.

Ο Barbaros και η Dilara έφτιαξαν τα πιο πετυχημένα πιάτα της βραδιάς. Η διαγωνιζόμενη που κέρδισε το έπαθλο ήταν η Ντιλάρα.

Ο έβδομος υποψήφιος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί αύριο το απόγευμα.

MasterChef Elimination Candidate of the Week

Ο πρώτος υποψήφιος που αποκλείστηκε στο MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν ο Tahsin.

Ο δεύτερος υποψήφιος που θα αποκλειστεί στο MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν ο Sergen.

Ο τρίτος υποψήφιος που αποκλείστηκε στο MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν ο Kerem.

Ο τέταρτος υποψήφιος που αποκλείστηκε στο MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν ο Kıvanç.

Ο πέμπτος υποψήφιος που αποκλείστηκε στο MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν ο Metin.

Ο έκτος υποψήφιος που αποκλείστηκε στο MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν η Esra.


Comments (No)

Leave a Reply