Ποιος είναι το Cranberry Sherbet Ertuğrul; Πόσο χρονών είναι η Kayra Şenocak; Σε ποια τηλεοπτική σειρά έχει εμφανιστεί η Kayra Şenocak;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος είναι το Cranberry Sherbet Ertuğrul;  Πόσο χρονών είναι η Kayra Şenocak;  Σε ποια τηλεοπτική σειρά έχει εμφανιστεί η Kayra Şenocak;


Το σορμπέ με κράνμπερι Ertuğrul είναι στην ημερήσια διάταξη. Η Kayra Şenocak υποδύεται τον Erdoğan Ertuğrul στη σειρά Kızılcık Şerbeti, που μεταδίδεται στο SHOW TV. Η Kayra Şenocak τράβηξε τα βλέμματα με τα σόου που συμμετείχε και τις σειρές που πρωταγωνιστούσε. Πληροφορίες για την Kayra Şenocak, που ήθελε να παίξει από μικρή ηλικία, είναι στα νέα μας…

Ποια είναι η Kayra Şenocak;

Η Kayra Şenocak (γεν. 25 Ιουνίου 1975, (2) Κωνσταντινούπολη) είναι Τουρκάλα ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Γεννημένη στην Κωνσταντινούπολη στις 25 Ιουνίου 1975, η Kayra Şenocak σπούδασε στη σχολή θεάτρου του Κρατικού Ωδείου του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης, όπου εισήλθε το 1993. Συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές. Έγινε διάσημος για τον χαρακτήρα του «Bilal» στην τηλεοπτική σειρά Aynalı Tahir, η οποία μεταδόθηκε στο Star TV το 1998 και πρωταγωνίστησε με την τραγουδίστρια Alişan. Είναι γνωστός για τους ρόλους του ως “Ibrahim” στην τηλεοπτική σειρά Yağmurdan After που προβλήθηκε στο Samanyolu TV το 2006 και “Koray” στην τηλεοπτική σειρά Yarım Elma που προβλήθηκε στο Kanal D το 2002.

Εκτός από την υποκριτική της, η Kayra Şenocak παρουσίασε το διαγωνιστικό πρόγραμμα Şans Kapıyı Çalınca, μαζί με τον Seray Sever, το οποίο μεταδόθηκε για λίγο στο Show TV. Παρουσίασε τον διαγωνισμό με τίτλο «Είναι κάποιος στην πόρτα» στο Samanyolu TV.

Πρόσφατα εμφανίστηκε και στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι του Keremcem “Küstum Hayata”. Το 2007 συμμετείχε στο θεατρικό έργο Ayip Ettik.

Η ηθοποιός, που υποδύθηκε τον χαρακτήρα «Asfa» στη σειρά «Arka Sokaklar» το 2014, έπαιξε στην παράσταση «My proensity for love is εξαιτίας σου», σε σενάριο και σκηνοθεσία της, στο δικό της θέατρο από το 2013.

Το 2015 έπαιξε τον χαρακτήρα του «Χασάν» στην πρώτη οθωμανική σειρά ντετέκτιβ που ονομάζεται Filinta, η οποία προβλήθηκε στην TRT 1.

Το 2016 έπαιξε ως guest-star στην τηλεοπτική σειρά “The Magnificent Century of Kösem” στο FOX με τον χαρακτήρα “Topal Recep Pasha”.

Το 2017 έπαιξε τον χαρακτήρα “Yadigar” στην τηλεοπτική σειρά Nameless.

Μεταξύ 2018 και 2019, έπαιξε τον ρόλο του “Demirci Aktemür” στην τηλεοπτική σειρά Diriliş Ertuğrul.

Παντρεύτηκε την Ayesha Karadavut το 2019.


Comments (No)

Leave a Reply