Ποιος είναι ο Teshkilat Yildirim, είναι νεκρός, γιατί έφυγε; Γιατί έφυγε από τη σειρά ο Gyurkan Uygun;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος είναι ο Teshkilat Yildirim, είναι νεκρός, γιατί έφυγε;  Γιατί έφυγε από τη σειρά ο Gyurkan Uygun;

Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς Teşkilat διερευνούνται. Ο Gürkan Uygün παίζει τον χαρακτήρα του Yıldırım, ο οποίος έρχεται στο προσκήνιο στη νέα σεζόν της σειράς Teşkilat. Ακολουθούν πληροφορίες για τον Gyurkan Uygun…

Ποιος είναι ο Teshkilat Yildirim;

Ο νέος ηγέτης της ομάδας, Halit, είναι ένας χαρακτήρας που αλλάζει την ισορροπία λόγω του παρελθόντος του με τον πρόεδρο. Ο χαρακτήρας του Yıldırım, που παίζεται από τον Gürkan Uygun, θα προκαλέσει προβλήματα με το χάρισμα και τη νοημοσύνη του. Ο Γιλντιρίμ, γνωστός στο κοινό ως φιλάνθρωπος επιχειρηματίας, είναι στα παρασκήνια ένας σκιώδης εκπρόσωπος ενός διεθνούς δικτύου συνωμοσίας.

Ποιος είναι ο Gyurkan Uygun;

Ο Gyurkan Uygun γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1974 στο Izmit, Kocaeli. Ο Uygun, ο οποίος είναι γεωργιανής καταγωγής, γεννήθηκε στο Izmit, όπου ο πατέρας του πήγε να εργαστεί ως κουρέας. Γνώρισε το θέατρο στα χρόνια του γυμνασίου. Άρχισε να ασχολείται με το ερασιτεχνικό θέατρο το 1990. Μπήκε στο Κρατικό Ωδείο του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης. Εκπαιδεύτηκε στο θέατρο Dormen. Ξεκίνησε να γυρίζει σε τηλεοπτικές σειρές το 1994.

Συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές Tatlı Kaçıklar, «Σαν να είναι έτσι», «Επτά νούμερα», «Deli Yürek», «Ο πατέρας μου βγήκε από το καπέλο». Έπαιξε τον χαρακτήρα Memati Bash στη σειρά Valley of the Wolves για 9 χρόνια.

Comments (No)

Leave a Reply