Ποιος είναι ο Sinan Yilmaz, πόσο χρονών είναι, από πού είναι; Τραγούδια του Sinan Yilmaz…


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος είναι ο Sinan Yilmaz, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;  Τραγούδια του Sinan Yilmaz...


Ο Sinan Yılmaz που έκανε θραύση με το τραγούδι Kolbastı και ξεκίνησε μια νέα τάση, είναι παντρεμένος, έχει γυναίκα και παιδιά; Οι έρευνες του συνεχίζονται κατά καιρούς.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο SINAN YILMAZ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Γεννημένος το 1978 στην περιοχή Machka της Τραπεζούντας, ο Sinan Yilmaz μεγάλωσε εδώ μέχρι την ηλικία των 6 ετών. Αργότερα μετακόμισε στο Ανταπαζάρ με την οικογένειά του και ολοκλήρωσε εκεί την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο Γιλμάζ μετανάστευσε στη Γερμανία με την οικογένειά του όταν ήταν δευτεροετής στο γυμνάσιο και άρχισε να σπουδάζει μουσική εκεί.

Ο Sinan Yilmaz, ο οποίος προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια, βελτίωσε τις δεξιότητές του σπουδάζοντας μουσική με την υποστήριξη του μεγαλύτερου αδελφού του Adnan Yilmaz και εμφανίστηκε στη σκηνή σε διασκεδάσεις, γάμους και φεστιβάλ με το συγκρότημα που ίδρυσε στη Γερμανία. Ο Yilmaz μπήκε στη μουσική αγορά το 1989 κυκλοφορώντας την πρώτη του κασέτα με την ονομασία Sevgi Dünyası, στη συνέχεια κυκλοφόρησε τη δεύτερη κασέτα του με το όνομα Gurur το 1992 και την τρίτη του κασέτα με τίτλο Kralini Tanımm το 1996. Ο Yilmaz, ο οποίος – πρόσφατα έκανε ένα διάλειμμα από τη μουσική αγορά, κυκλοφόρησε μουσική αγορά σαν βόμβα με το άλμπουμ του Sende Kaldı, που κυκλοφόρησε το 2004.

Το τραγούδι Kolbastı σε αυτό το άλμπουμ επέτρεψε την ανακάλυψη του Kolbastı από τη Μαύρη Θάλασσα και τη νεολαία της Τουρκίας και συνεχίζει να είναι στην ημερήσια διάταξη σήμερα, με την Trabzonspor να το παίζει μετά από αγώνες.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ SINAN YILMAZ

Λουκάνικα

Μπουκάλια Lingo Lingo

Συγκομίστε το λιβάδι

Στο χέρι σου

θα πεθάνω

κλαίω

Ήμισυ

Το όνομά του είναι Køksal Baba

δεν πηγαίνουν

Το περιστέρι μου είναι γαλακτώδες

Είμαστε άρρωστοι, παππού

Σακαρία Τσιφτετελίση

Μην είσαι αχάριστος όταν είσαι τυφλός

Μέσα στις φλόγες

Τι φταίει η Φατμά Γκιουλ;

Τα Adhans απαγγέλλονται για εμάς

Δεν ήταν δυνατή η εκτόξευση του Surmene Air, έχει φύγειΠοια είναι η Τουγτσέ Καντεμίρ, πόσο χρονών είναι;  Από πού είναι η Tugce Kandemir;

Ποια είναι η Τουγτσέ Καντεμίρ, πόσο χρονών είναι; Από πού είναι η Tugce Kandemir;
Comments (No)

Leave a Reply